Őszi trend: talpig fodrokban!

A fodros ruhák bájosak és romantikusak, emellett játékosságot csempésznek az öltözködésedbe. Idén nem csak a szexi csipke, hanem a sűrű fodrok is feldobhatják a mindennapokat! Viseld kislányos szemérmességgel, vagy dívaként, ősszel így is, úgy is extra sikkes leszel a fodros darabokban!

Semmi sem szabhat határokat ezeknek a trendi csodáknak! A fodros ruháknál most a mennyiség és a minőség egyaránt számít. Legyen egy diszkrétebb felső apró díszítéssel, vagy egy estélyi talpig fodrokkal, mindkettő figyelemfelkeltő és elegáns lesz. Az ősz slágeréből mindenképpen szerezz be egy-két darabot!

Nappalra válaszd diszkrétebb változatukat, az átlátszó és a ritka fodros ruhákat részesítsd előnyben. Hagyd estére a vadító ruhakölteményeket, ezekből viselj feltűnő színűeket: lilát, pirosat, jeges kéket!

Cosmo-tipp: Ha trendi, de mégis elegáns szeretnél lenni, és a munkahelyeden sem szeretnél túl extrém lenni, akkor szerezz be egy garbót fodros nyakrésszel, lesd el ezt a nőies megoldást a legnagyobb tervezőktől! Amellett, hogy hagyományosnak egyáltalán nem tekinthető, még a nyakadat is melegen tartja!

Szöveg: Gaál Zita

Fotók: Christian Dior, Marni, Valentino

Még több

fashion_beauty