Őszi trend: modern és meghökkentő!

A legújabb őszi trend egy vadabb stílust képvisel, néhol már az űrkorszak jut róla eszünkbe. Egyszerű és letisztult szabásvonalak jellemzik az új irányzatot. Ha valami igazán extrémet szeretnél kipróbálni, ne fogd vissza magad, viseld bátran a feltűnő darabokat!

Idén a tervezők nem fogták vissza magukat. Egyszerű színekből meghökkentő kreációkat alkottak. A ruhák és kabátok különlegessége, hogy általában feketék, fehérek, szürkék, vagy pasztell árnyalatúak, de mindenképpen egyszínűek. Formaviláguk inkább szögletes, szigorú hatású, a kiegészítők és frizuránk segítségével azonban lágyíthatunk az összhatáson.

A különleges anyagok reneszánszukat élik. Válaszd a bőrből vagy lakkból készült kabátot, csizmát, táskát. Legyél kontrasztos! Fehér ruhához viselj fekete övet és fekete kiegészítőket, és bolondítsd meg az összeállítást egy különleges ékszerrel!

Cosmo-tipp: Amit érdemes az új trendből ellesni, azok a merészen felhasított szoknyák és a széles derékövek. Szakíts egy kicsit a hagyományos ruhatáraddal és vegyél fel egy merészebb szoknyát, vagy kosztümöt! Ne feledd, válassz egyszerű színeket és izgalmas formákat!

Szöveg: Gaál Zita

Fotók: Balenciaga, Christian Lacroix, Yves Saint Laurent

Még több

fashion_beauty