Őszi trend: megújult az etno stílus!

Az idei trend legromantikusabb vonulatát az újjászületett etno stílus képviseli. Gyönyörű, régies minták uralják a hímzett, aprólékos munkával elkészített darabokat. Ha igazán nőies és kifinomult ruhákat szeretnél viselni, válaszd a különleges megoldású, népviselet ihlette szépségeket!

Elsősorban az orosz népviseletből alakult ki az etno stílus. Jellemző rá a virágminta, a növénymotívumok, és a népies minták. Ezeket most a tervezők különleges anyagokkal kombinálják: bőrrel, szőrmével, vagy éppen selyemmel. Összhatásában így nagyon nemes és érdekes kompozíciók születtek.

Ha beköszönt a hideg, bújj bele egy meleg bőrkabátba etno díszítéssel, és szőrmegallérral. Ha egy baráti vacsorára vagy hivatalos, válassz az apró mintás maxiruhák közül, garantáltan romantikus hősnőnek fogod érezni magad a csodás ruhakölteményekben.

Cosmo-tipp: Vegyél fel egy virágmintás tunikát, vagy egy apró mintás hosszú szoknyát. Az etno mintás darabokat elegáns kiegészítőkkel dobd fel, így nem esel át a ló másik oldalára, és nem leszel talpig népi motívumokba burkolva.

Szöveg: Gaál Zita

Fotók: Roberto Cavalli, Just Cavalli, Giorgio Armani

Még több

fashion_beauty