5 tuti alapdarab őszre

A nagy nyári leárazásoknak vége, és itt az idő, hogy te is képbe kerülj, hogy mik azok a könnyen variálható, ám mégis trendi alapdarabok, amivel nem lőhetsz mellé az idei őszi szezonban.

Blézer

Újra reneszánszukat élik a finom és nőies blézerek, ha pedig igazán up to date akarsz lenni, a szélesebb vállú fazonokból érdemes választanod. Egy könnyű selyem vagy szaténszoknyával légies és elegáns viselet, míg egy szűk ceruzanadrággal és magas sarkú cipővel tökéletes partiszerelés. Színekben nincs megkötés, a blézered vagy zakód lehet barna, piros vagy akár skótkockás is.

Nagyméretű táska

A tavalyi évhez hasonlóan idén is ez az abszolút favorit, amit nem is bánunk, hiszen egy dizájnos nagyméretű táskában – amellett, hogy jól néz ki – az összes fontos mütyürünk vidáman elfér. Idén a föld színei mellett főként a feltűnő színek hódítanak, mint a lila, piros vagy a sárga, de lakktáskák is bőven fellelhetőek az üzletekben.
Cosmo tipp: Misso nagyméretű leopárdmintás táska (5560 Ft)

Széles derékövek

Tökéletesen kiemeli az alakot egy jól megválasztott és szép öv. Idén még mindig a deréköv lesz a legnépszerűbb, különféle díszítésekkel, mint amilyen egy nagy masni, vagy pár színes flitter esetleg gyöngy. Ne félj kísérletezni sem, egy feltűnő öv kiválóan mutat a zakód vagy átmeneti kabátot külsején hordva is!
Cosmo tipp: Promod duplacsatos deréköv (3900 Ft)

Magas sarok

Idén szinte az összes nagy divatház bemutatóján megfigyelhetőek voltak az extrém sarkú és igen magas cipellők. Minél magasabb a sarok, annál jobb, de ne tűsarokra gondolj! Szerencsére most a vastagabb sarkak és telitalpak fognak inkább dominálni, legyen szó akár bokacsizmáról vagy egy férfiasabb fazonú fűzős topánkáról.
Cosmo tipp: Promod világosbarna magas sarkú cipő (11700 Ft)

Ceruzaszoknya

Ideális viselet munkahelyre vagy iskolába egyaránt, fekete, barna és szürke színekben szinte most minden bolt polcán fellelhető, de ha igazán feltűnő akarsz lenni, választhatsz merészebb színeket is, mint amilyen az idei ősz slágerszíne a lila és burgundi egyes árnyalatai.
Cosmo tipp: Aboriginal ceruzaszoknya (4995 Ft)

Szöveg: Kertész Violetta

Fotó: Profimedia

Még több

fashion_beauty