Őszi trend: varázslatos szatén!

A szatén anyagú ruhák sejtelmesek és érzékiek, minden jel arra mutat, hogy újra aranykorukat élik! Az 50-es, 60-as évek ruhái köszönnek vissza idén ősszel. Az egyszínű, mégis élénk szaténok és selymek jótékonyan felvidíthatják őszi napjainkat!

Elbűvölő lehetsz a legújabb trendek anyagaiban: a szaténban és a selyemben! A ragyogó és csillogó darabokat kombináld szövettel, így a hétköznapokra is bátran felveheted őket. A lágy esésű ruhák nem túl melegek, kellemes viseletet jelentenek melegebb időben is.

A szatén és a selyem ruhák főleg a vékonyabb lányoknak állnak jól, mivel anyaguk miatt kihangsúlyozzák az alakot és a legkisebb alaki hibákat is felnagyíthatják. Ennek ellenére az se keseredjen el, akinek nincsen tökéletes alakja. A teltebb lányok válasszanak selyemsálat, vagy szaténnal bevont magas sarkú cipőt.

Cosmo-tipp: Ezek a pompás darabok leginkább különleges alkalmakhoz illenek. Viselj meggypiros szaténruhát a színházba, vagy a nagyobb összejövetelekre. Elegáns ékszerekkel és feltűnő magas sarkúval kombináld az összeállítást!

Szöveg: Gaál Zita

Fotók: BCBG Max Azria

 

Még több

fashion_beauty