Őszi trend: támad a military!

Ha már itt az ősz, akkor a nagy tervezők előrukkoltak a legújabb divathóborttal: idén viseljünk a katonazubbonyokra hajazó díszes vagy éppen egyszerű fazonú kabátokat! Legnagyobb örömünkre megjelentek a katonacsizmák is, ezek most szexisek és kényelmesek is egyben!

Ha a military stílusra gondolsz, ezúttal ne a tehénmintás barna és zöld darabok jussanak eszedbe, hanem az arany gombokkal és díszítésekkel felékesített, kétsoros gombolású kényelmes kabátok. Ezek elegánsak, sötét színűek, főleg a fekete, a lila és a sötétkék divatja köszöntött be a military kabátok terén.

A katonai csizma általában térdig ér, sötét színű, de már semmiképpen sem ormótlan. Remekül mutat egy egyenes szárú nadrághoz, és egy rövid military stílusú kabáthoz.

Cosmo-tipp: Viselj a munkahelyeden lapos sarkú, térdig érő fekete bőrcsizmát, ez az örökzöld darab most is trendi viseletnek számít. Esős őszi napokon válassz egy rövid vízlepergető anyagú, katonás szabású átmeneti dzsekit nagy gombokkal, az üzletekben most hatalmas választék található a katonás fazonú kabátokból!

Szöveg: Gaál Zita

Fotók: Moschino

Még több

fashion_beauty