Sportos divat ősszel

Beköszöntött az ősz, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg kell válnunk az eddig viselt kényelmes ruhadaraboktól, egyre inkább utat tör magának a sportos, könnyed öltözködés a hétköznapokon, most ezekből mutatjuk be legmarkánsabb alapdarabokat.

Manapság nem csupán a szabadidőnkben öltözködhetünk lezseresen, sok ruhamárka specializálódott a kényelmes ám mégis divatos, sportos öltözetekre. Elég csak, ha a tornacipők elsöprő divatját nézzük, sorra jelennek meg a hagyományos edzőcipők mellett a színes, nőies ám mégis kényelmes darabok. Egy sötét nadrágot vagy farmert kiválóan fel tud dobni egy aranyszínű vagy éppen lila tornacipő. Ehhez, ha egy megegyező színű nagyméretű táskát választunk, máris kész egy harmonikus, praktikus ám mégis divatos összeállítás. A különféle kardigánok illetve széldzsekik is reneszánszukat élik, a klasszikus fényes anyagú „windrunner” kabátok dögös fekete vagy szürke színekben tökéletes kiegészítői lehetnek egy rohangálós hétköznapi szettnek.

Cosmo tipp: Az Adidas márka tökéletesen ötvözi a sportos, ám mégis nőies darabokat, a neves dizájner Stella McCartney rendszeresen tervez számukra időtálló, mégis trendi darabokat, amelyeket nyugodtan beépíthetsz ruhatáradba. Ilyeneket a katalógusunkban is bőven találsz.

Szöveg: Kertész Violetta

Fotó: Adidas

Még több

fashion_beauty