Top 5: a legszebb fesztiválruhák

Velence legyőzte Torontót! Már ami a színésznők vörös szőnyegen viselt ruhakölteményeit illeti. Lássuk, ki volt a legcsinosabb a két legutóbbi film- és ruhaszemlén!

Legutóbb két fesztiválon mutatták be a legújabb filmeket: Velencében és Torontóban. Mi pedig árgus szemekkel figyeltük a vörös szőnyeget, nem hiába! Megállapítottuk: ahogy a mozikban az izgalom és a látvány nő, ezzel egyenes arányban lesznek egyre lélegzetelállítóbbak a színésznők ruhái is!

Nálunk Natalie Portman fekete csipkeruhája az abszolút befutó: a szépséges színésznő a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon viselte ezt a csodát – nekünk pedig elállt a szavunk tőle! Diane Krueger fekete balerina szerelése is fantasztikus, ahogyan Kate Beckinsale fehér ruhájától is elámultunk! Keira Knightley pedig úgy festett hosszú, szürke ruhájában, mint egy görög istennő! Hiába terjesztik a rossz nyelvek, hogy nincs melle, és ez az ujjatlan csoda csak még soványabbnak mutatta. Az ötödik helyezett, Jessica Biel asszimetrikus fehér ruhájától is elámultunk, ő is csodaszép volt!

A teljes lista:

1. Natalie Portman fekete csipkeruhája, Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

2. Diane Kruger fekete, gótikus balerina szerelése, Velencei Nemzetközi filmfesztivál

3. Kate Beckinsale fehér ruhája, Nothing But The Truth premier, Torontói Nemzetközi Filmfesztivál

4. Keira Knightley görög ruhája, The Duchess premier, Torontói Nemzetközi Filmfesztivál

5. Jessica Biel asszimetrikus fehér ruhája, Easy Virtue premier, Torontói Nemzetközi Filmfesztivál

Szöveg: Balogh Mia

 

Még több

fashion_beauty