A legjobb sztárszerkók szeptember elején

Ők kezdték legcsinosabban a szeptembert! Díjátadó gálákon, divatbemutatókon és after partikon tündököltek, mi pedig csak ámultunk szépségük és stílusérzékük láttán!

Bármelyik iskola taníthatná "divat- és stílus ismeretek" tantárgyból Lindsay Lohan, Leona Lewis, Eva Longoria, Kylie Minogue és Emma Watson összeállításait. Egyszerűen tökéletes mindegyik!

Lindsay azért lett mégis első a legszebbek közül is, mert botrányai és szörnyű szerelései után végre szupernőcisen, csinosan, igazi dívához méltó pózban állt a kamerák elé. Tegyük hozzá: szuperül áll neki ez a finom, nőies vonal!

Leona Lewis ismét elkápráztatott minket: csillogó ezüstös ruhája nagyon szépen követi az alakját és jól áll a bőre tónusához. Eva Longoria hosszú ujjú, egyszerű fekete ruháját pedig azért imádjuk, mert hatalmas, hivalkodó kiegészítők nélkül is megállja a helyét bármilyen rendezvényen.

Kylie és Emma Watson visszatérő szereplőink, bármilyen "legjobban öltözött nők" listát nézünk. Most előbbi egy szürke csodában, utóbbi egy festői, hercegnőket idéző ruhában varázsolt el mindnyájunkat.

A teljes lista:

1. Lindsay Lohan szilvaszínű szűk selyem minije, MTV Video Music Awards

2. Leona Lewis ezüstösen csillogó sztreccs ruhája, In Touch Weekly’s MTV After Party, Los Angeles

3. Eva Longoria hosszú ujjú, egyszerű ruhája, Mercedes-Benz Fashion Week, New York

4. Kylie Minogue ezüst csipkeruhája, National Movie Awards London

5. Emma Watson hercegnői, hosszú, fehér ruhája, The National Movie Awards London

Szöveg: Balogh Mia

Még több

fashion_beauty