A legcikibben öltözött hírességek

Néha elkövetsz néhány divatbakit? Nem vagy egyedül! Sőt, ez olykor a sztárokkal is megesik. Szeptember elején szerintünk ők öltöztek fel a legcikibben!

Lily Allen fogott leginkább mellé, legalábbis szerintünk. Ugyanis az a ruha, melyet a GQ Magazin „Az év embere” választás díjátadó ünnepségén viselt, nemcsak hogy nem passzol a fiatal, lázadó énekesnőhöz, de ráadásul még kövéríti is. Lily az eseményről készült képeken leginkább egy óriási, terhes habos tortára hasonlít. Kár érte, mert szerintünk igazi egyéniség, aki máskor nem szokott ennyire melléfogni.

Christina Aguilera a másik véglet: rajta olyan kevés volt a ruha, hogy szinte azt kerestük, mi van egyáltalán takarásban. Valószínűleg még senki sem szólt neki, hogy a kevesebb néha több. Elég csak az egyik formás testrészünket hangsúlyozni!

A harmadik helyezett Anne Hathaway lett, akinek szerintünk rettenetesen állt az a fura, zöldesszürke ruha, melyet a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon viselt. Reméljük, nem ő választotta: nagyot csalódnánk az ízlésében!

A negyedik és ötödik helyezettünk a sportos öltözködést értelmezte egy kicsit tágabban: Katie Holmes és Hayden Panettiere eléggé slamposan öltöztek fel. De reméljük, ezek csak egyszeri esetek, és hamarosan a legjobban öltözöttek közt látjuk viszont őket!

A teljes lista:

1. Lily Allen, GQ Magazin „Az év embere” választás díjátadón viselt „szörnyűsége”
2. Christina Aguilera, Inspire nevű parfümjének bemutatóján viselt miniruhája
3. Anne Hathaway ruhája a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon
4. Katie Holmes szerelése
5. Hayden Panettiere „sportos” ruházata

Szöveg: Balogh Mia

Még több

fashion_beauty