Fehérneműcsodák – ez a trend ősszel!

A fehérnemű, annak ellenére, hogy kevésbé feltűnő ruhadarabunk, fontos részét képezik ruhatárunknak. Valamint az sem utolsó szempont, hogy a mindennapi kényelem és praktikum mellett egy jól megválasztott darab akár a csábítás egyik fő eszközévé is válhat…

Ha fehérneműről van szó, a hétköznapokon érdemes inkább praktikus darabokat választanunk, elsősorban pamut alapanyagúakat, hiszen ezek kevésbé irritálják a bőrt, és kényelmesek az egész napos rohangálás, munka közben. Manapság számos megbízható márka közül választhatjuk ki a nekünk leginkább tetsző fehérneműket. Ezek árban is igen változatosak, hiszen az egészen olcsó daraboktól kezdve a Swarovski kristályokkal díszített női alsókig szinte minden megtalálható már a hazai piacon is. Az idei trend – akárcsak a ruhák terén – kétségtelenül a csipke lesz. Ha egy jól kiválasztott csipkecsodában várod a párod, garantált lesz a siker! Amennyiben a sportosabb vonalat képviseled, neked találták ki a most igen divatos sportmelltartókat, melyek megfelelő tartást biztosítanak és szuperkényelemesek. A legtöbb itthon is elérhető verziót jelenleg a Nike kínálja. Ha pedig inkább a vidám, színes és feltűnő mintás darabokat kedveled, a Women’Secret-ben biztosan találsz kedvedre valót, legyen szó akár egy édes kiskutyás fehérnemű szettről vagy éppen egy kényelmes hálóruháról.

Cosmo-tipp: Arra mindenképp érdemes odafigyelned, hogy a számodra legmegfelelőbb méretet válaszd ki, és ebben ne habozz segítséget kérni az eladótól! Nagyon sokan nem a megfelelő méretű melltartót választják, ami amellett, hogy kényelmetlen, még a látványon is sokat ronthat!

Szöveg: Kertész Violetta

Fotó: La Perla

Még több

fashion_beauty