Party-time – a legszuperebb sminktippek

Összegyűjtöttünk néhány gyors tippet és a legszuperebb szépségtanácsokat, hogy ha parti van, szinte azonnal teljes fényedben tündökölhess! Ha van egy órád, hogy összekapd magad, akkor valóságos csodát tehetsz!

Legyen kontrasztos a sminked!
Párosíts egy füstös szemsminket visszafogott színű körömlakkal. De, ha csak átlátszó körömerősítővel van bekenve a körmöd, az is szuper. Ez az összeállítás elegánsnak hat, és nem kell amiatt aggódnod, hogy a körmeid színe nem passzol a ruhádhoz.

Legyél napbarnított!
Egy kis nyarat is csempészhetsz a buliba, ha a folyékony bronzosítót összekevered egy feszesítő testápolóval, aztán belemasszírozod a karjaidba.

Illatosítsd a kézfogásod!
Az összejövetel folyamán valószínűleg új arcokat is meg fogsz ismerni, ezért permetezz egy keveset a kedvenc parfümödből a csuklódra is, így az érintésed kellemes illatot fog maga után hagyni.

Elbűvölő szemsmink
Egy füstös szempár abszolút klasszikus éjszakai viselet. Miután körbe húztad a szemedet egy fekete szemceruzával használj egy erős ecsetet, amivel kicsit elmaszatolhatod a vonalat. Befejező mozzanatként seperj szét egy kis sötét árnyékolót a szemhéjadon.

Frissítsd fel a fáradt tincseket!
Ha nincs a közeledben egyetlen hajat megzabolázó készítmény se és egy csöppet kócos vagy, akkor nedvesítsd be a kezedet és a tenyereddel simítsd végig a szálakat. A víz újra aktiválni fogja a terméket, amit még reggel alkalmaztál.

Legyen 24 karátos a szemed!
A drámai hatású vörös rúzs legszebb kiegészítője az aranyban pompázó szemek. Hogy szert tegyél erre a kinézetre, az ujjaiddal kenj krém szemfestéket a szemhéjadra!

Dobd be a szédítő piros ajkakat!
Ha szexi szájat szeretnél legkönnyebben skarlátvörös rúzzsal érheted el. Miután felvitted a rúzst, egy ugyanolyan szájceruzával menj át az ajkaidon. Ez fixálni fogja a széleket és a rúzs színe is sokáig fog tartani, így igazán bársonyos lesz az összhatás.

Adj neki volument!
A csábosan összekócolt tincsekért próbáld ki ezt a trükköt: amikor végzel a hajszárítással, kapcsolj a hideg levegőre, hajtsd előre a fejed és a fújd így néhány percig a hajkoronádat. A hideg levegőtől még jobban fognak tartani a loknijaid.

Pezsdítsd fel a manikűrödet!
Akármilyen színű is legyen a körömlakkod, vigyél fel rá egy réteg áttetsző fedőlakkot. Csillogó fényt fog adni a körmeidnek, emellett azt is megelőzheted, hogy beszakadjanak. Olyan lesz mintha most léptél volna ki a manikűröstől.

Szöveg: Kovács Orsi

Fotó: profimedia.hu

Még több

fashion_beauty