Forradalmi újítások a sminktetoválásban!

Szeretnél tartós sminket, de nem akarod, hogy nagyon műnek hasson az egész? A legmodernebb sminktetoválásokkal elérheted, hogy make-upod természetesnek tűnjön, és ne legyenek túl erőteljesek a vonalak!

Szemöldökszálazás

Ha túl világos a szemöldököd, vagy nem illik a festett hajad színéhez, most már nem kell úgy kinézned, mintha egy ceruzavonás lenne a szemeid felett! A legújabb divat a szálszerű pigmentálás, vagyis amikor apró vonalakat, „szemöldökszálakat” festenek erre a területre. Így az sokkal természetesebb lesz, mint a korábbi sminktetoválásoktól!

Satírozott szemkontúr

A sminktetoválások között még mindig sokan választják a szem kontúrozását, ám eddig még csak egy vékony vonalat lehetett húzni a szemhéjak tövébe. Ma már viszont az is lehetséges, hogy satírozott, füstös hatású szemkontúrt tetováljanak a szem köré, így éjjel-nappal csábító pillantásod lehet anélkül, hogy hozzányúltál volna a szemceruzához! Ráadásul nem csak fekete kontúrt kérhetsz, hanem többek között akár barnát vagy szürkét is!

Szemöldökemelés

Ha szemöldököd túlságosan közel ül a szemeidhez, vagy olyan a formája, mintha mindig szomorkodnál, most már ennek a korrekciójára is van lehetőség! A módszer lényege abban rejlik, hogy a bőrszínnél világosabb árnyalatú festéket juttatnak a szemöldök vonala alá, így az optikailag megemeli a szemöldököt, és a festék tónusának köszönhetően bársonyos fényt is kölcsönöz neki.

Szöveg: Berende Alexa

Képek forrása: profimedia.hu

Még több

fashion_beauty