Nálunk is kitört az Ed Hardy-láz!

Ma már számos külföldi „rajongója” van, és többek között világsztárok is hódolnak az új divatnak: Ed Hardy ruha- és kiegészítő-kollekciója úttörőnek számít a vidám, sportos, fiatalos, lázadó stílusban.

Don Ed Hardy voltaképpen a hatvanas éveiben járó amerikai tetoválómester, aki egyedi, csak rá jellemző színes ábrákat festett vendégeire. Az ő motívumait álmodta ruhára, cipőre, sapkára és minden egyéb kiegészítőre Christian Audigier francia designer, aki korábban dolgozott már többek között a Dieselnek, a Levi’s-nek, a Naf Naf-nak és a Lee-nek is. Így született meg ezt a pimasz stílust képviselő kollekció, amiben előszeretettel mutatkozik például Madonna, Lenny Kravitz, Steven Tyler, Eva Longoria, Fergie, Robbie Williams, Heidi Klum, de még maga Tommy Hilfiger is Ed Hardy sapkában jelent meg! A lista persze nem teljes, hiszen fél Hollywood meg van veszve ezért a provokatív irányvonalért!

A ruhákat a különleges színhasználat, a tetoválásra jellemző, olykor igencsak vad minták, a hímzett és a strassz betétek jellemzik. De ha valaki csak Ed Hardy-ba szeretne burkolózni, akkor nem csak a ruhatárát állíthatja össze belőle, hanem cipőt, órát, napszemüveget és táskát is választhat. Sőt, akár még az e stílusra jellemző illatfelhő is körüllengheti, hiszen Ed Hardy-ék férfi és női parfümöt is piacra dobtak, amit már te is megvásárolhatsz a Douglas üzleteiben!

Ha már a cuccok merészek, akkor egy Ed Hardy bemutató sem lehet hétköznapi! A legutóbbi budapesti divatbemutató is igen dinamikusra sikeredett, amit a Symbolban rendeztek meg. A ruhákat – néhány modell mellett persze – profi hip-hop táncosok mutatták be, így a megjelentek egy látványos, energikus divatshow-nak lehettek szemtanúi. Mondani sem kell, hogy jó néhány hazai celeb is tiszteletét tette a rendezvényen, hiszen az őrület itthon is egyre szélesebb körben terjed.

Nézd meg képgalériánkat, ahol adunk egy kis ízelítőt az Ed Hardy világából és a Symbolban megrendezett divatbemutatóból!

Megtetszett Ed Hardy stílusa? Most már itthon is hozzájuthatsz a legújabb darabokhoz, ha ellátogatsz a Crisis Fashion Store-ba a Bécsi u. 8. szám alá!

További infó: www.edhardy.hu

Szöveg: Berende Alexa

Fotó: Ed Hardy

Még több

fashion_beauty