Mit mivel viseljünk ősszel

Most, hogy rosszabbra fordult az idő, előkerülhetnek a szekrényből a meleg pulcsik, finom kis kardigánok és a vastagabb szoknyák, nadrágok egyaránt. Ehhez adunk egy kis útmutatót, hogy mivel mit érdemes leginkább viselni.

Bőszárú nadrág

Kétségtelen, hogy az idei év trendje a csőnadrág után a bővebb fazonú illetve enyhén trapéz szárú nadrágok lesznek. Ehhez viszont érdemes odafigyelni, amikor cipőválasztásra kerül sor, hiszen legjobban egy magas sarkú cipővel tud mutatni, sőt így az alakot is jótékonyan nyújtja és rövidebb lábúak is bátran, viselhetik. Az idei trendek szerint tehát sportcipővel nem ajánlott ezeknek a nadrágoknak a viselete.

Trencskó

A különféle méretű, illetve színű megkötős kabátkák, vagy ahogy magyarosították a trencskó idén is abszolút divatban marad, ha alacsony vagy érdemes rövidebb fazonút választanod, míg ha magasabbra nőttél bátran vehetsz egészen hosszút is. Ezek a kabátok viszont legjobban a szűk, egyenes szabású nadrágokkal mutatnak jól, egy magas sarkú csizmával tökéletes őszi viselet lehet.

Skótkocka

Idén az egyik legmarkánsabb minta a skótkockás lesz, ami elég feltűnő, tehát jobb, ha csínján bánsz vele. Ha elég merész vagy választhatsz akár egy skótkockás blézert vagy nadrágot is, amit célszerűbb egyszerű színű kiegészítőkkel kombinálni, ha pedig egyelőre még ódzkodsz ettől a trendtől, akkor próbáld ki először kicsiben, egy táska, sál vagy svájci sapka is elsőrangú választás.

Szöveg: Kertész Violetta

Még több

fashion_beauty