A legtrendibb partiruhák ősszel

Most, hogy itt az ősz, egyre több klub nyitja meg újra a kapuit, és bár a nyitott szórakozóhelyeket most egy ideig nélkülözni kell, te ugyanúgy ragyoghatsz a legtutibb partiruhákban a táncparketten, amihez most egy kis trend útmutatót is adunk.

Idén kétségtelenül újra hódit az arany szín és annak különféle árnyalatai. Most leginkább a kevésbé csillogó verziók az igazán divatosak, mint amilyen az óarany is. Ha az idei trendnek megfelelően lilával kombinálod ezt az árnyalatot, akkor garantáltan feltűnő jelenség leszel!
Cosmo-tipp: Óarany ráncolt felső (H&M, 3990ft)

Azért arra ügyelj, hogy egyik szín használatát se vidd túlzásba! Például egy szatén arany felsőhöz elég, ha csak a kiegészítők terén jelenik meg a lilaőrület egy széles deréköv, egy harisnya vagy táska formájában. Anyagokban még mindig hódít a szatén, illetve az ősz igazi szenzációja a csipke megjelenése, mely áttetszőségénél fogva kiváló alapdarab a partiszereléshez. „A kevesebb néha több” mottót viszont itt is jobb, ha alkalmazod! Egy csipke felső vagy egy szűk szabású csipkebetétes ruha bőven elég a vadításhoz, nem kell még a harisnyádnak és a kesztyűdnek is csipkéből lennie! A tavaly már megjelent mély kivágású tunikák idén is divatosak. Ezeket akár farmerrel is kombinálhatod, és kész a szexi, ám mégis kényelemes buli öltözet!
Cosmo-tipp: Mély kivágású tunika (Tally Weil, 5560ft)

A partitáskák terén még mindig a boríték fazonú táskák a legmenőbbek. Ezek a szivárvány minden árnyalatában kaphatóak, ami vidám színfoltja lehet egy sötétebb színű öltözetnek. Ha pedig cipő, akkor minél magasabb a sarka, annál jobb, idén ez az abszolút nyerő választás!

Szöveg: Kertész Violetta

Fotó: Versace, Givenchy, Miss Selfridge

Még több

fashion_beauty