Őszi trend: letisztult színek, izgalmas anyagok!

Idén ősszel a visszafogottan elegáns és a vagány kreatív lányok is megtalálhatják kedvenceiket! Divat a szürke, a lila, a fekete-fehér kombináció, a pink, a fodrok, a masnik, minden ami kockás, vagy etno-mintás, a military stílus, az egyszerű, letisztult darabok és a bohém ruhák. Ugye te sem tudod hirtelen, hogy hova kapd a fejed?

Színek terén idén ősszel szegényesebb a választék. Trendi a fekete, a szürke, a lila és a pink szín. Kombináld ezeket bézzsel, narancssárgával, vagy éppen bordóval!

Sorozatunk végigvette a népszerű irányzatokat: a csipkés vagy fodros ruhákat, a modern vonalakat, az etno-mintás darabokat, a szatén ruhakölteményeket, a military stílusú kabátokat, a kockás mintákat, a férfias vonalú ruhákat, és a legtrendibb kiegészítőket, így mindenki az egyéniségéhez illően tudja kombinálni a szexi darabokat!

Cosmo-tipp: Ha romantikus vagy, viselj fodros inget magas derekú szoknyával. Ha a vagányabb stílust kedveled, viselj térdig érő rojtos bőrcsizmát fekete harisnyával és bársony miniszoknyával. Elegánsabb pillanataidra bátran viselj szatént, vagy csipkét, és ne feledd, idén ősszel minden cipőd magas sarkú legyen! Próbáld ki az etno-mintás felsőket enyhén trapéz nadrágokkal, és egy különleges formájú táskával!

Szöveg: Gaál Zita

Fotók: Anna Sui, Balenciaga, Prada

Még több

fashion_beauty