Naomi Campbell a Dolce&Gabbana új arca?

A divatvilág tele van meglepetésekkel. Most például azt rebesgetik, hogy egy 38 éves, nemzetközi szinten is elismert modell lesz a Dolce&Gabbana divatház új arca: a híres tervezőpáros Naomi Campbellt akarja!

Naomi Campbell, aki az Yves Saint Laurent és a Pinko divatházak arca, hamarosan újabb nagy márkához csatlakozhat: a Dolce&Gabbana divatház ugyanis állítólag szerződteti a temperamentumos szupermodellt. Naomit, akire gyakran tettlegességig fajuló akciói miatt figyel fel a világ, állítólag egy millió fontért (303 millió Ft) kívánják divatházuk arcává tenni.

Mint a Daily Star című brit napilap megtudta: "évtizedek óta kapcsolatban állnak egymással, és most az a terv, hogy Naomit hivatalosan is múzsájukká és nagykövetükké tegyék. Ott lesz a divatbemutatókon és szerepel majd a világméretű reklámkampányokban is. Egy óriási szerződés készül!"

Egyelőre sem a divatház, sem Naomi Campbell szóvivője nem kommentálta a hírt, de annyi kiszivárgott, hogy a szupermodell a milánói divathéten véglegesíti szerződését Domenico Dolcéval és Stefano Gabbanával.

Szöveg: Balogh Mia

Még több

fashion_beauty