5 ruhadarab, amit a férfiak imádnak a nőkön

Sokan úgy hiszik, hogy a nők a nőknek öltözködnek, azonban tudjuk, hogy ez nem teljesen igaz. Ha jól is esik nőismerőseink irigykedő tekintete egy-két egyedi ruhadarabunk láttán, azért azt tekintjük igazi sikernek, ha a férfi-szemek esnek ki a helyükről…

1.Tűsarkú

Nincsen az a férfi, aki ne nézne utána egy formás fenekű, tűsarkúban billegő vonzó nőnek. Akár miniszoknyát, akár szűk nadrágot viselünk hozzá, a hatás nem marad el!

2. Miniszoknya

Régóta az egyik férfi kedvenc… Ha formás lábakkal áldott meg a sors, akkor bátran viselj egy szexi fekete minit magas sarkú cipővel. Csak arra figyelj, hogy a mini ne legyen „túl mini”, mert ha kilóg a feneked, az már nem szexi, hanem közönséges.

3. Mélyen dekoltált egyszerű felső

A lényeg a szép dekoltázs. A felső a lehető legegyszerűbb legyen, a kivágás pedig ízlésesen kihívó. A férfiak odáig vannak a csupasz felületekért, azonban vigyázz arra, hogy ne mutass magadból túl sokat! Ha miniszoknyát viselsz, felülre zárt felsőrészt válassz, ha testhezálló hosszúnadrágot, akkor jöhet a dekoltált felső.

4. Testhezálló nadrág

Egy testre feszülő nadrág, ami viselőjén jól mutat, igazán közel áll a férfiak szívéhez. A fent említett dekoltázzsal és tűsarokkal kombinálva pedig akár halálos veszedelmet is jelenthet.

5. Harisnyakötő

A férfiak imádják a szexi fehérneműket, ez nem titok. Az egyik kedvencük a csipkés harisnyakötő, és persze úgy, ha csak ők láthatják. Úgyhogy hódításra fel, és lepd meg a párod egyik este ezzel az érzéki darabbal!

Szöveg: Gaál Zita

Kép: profimedia.hu

Még több

fashion_beauty