2008.10.14.@ 13.10

5 ruhadarab, amit a férfiak utálnak a nőkön

Régóta tudjuk, hogy néhány kedvenc kiegészítőnk, vagy ruhánk a férfiakban ellenérzéseket váltanak ki. Miért lehet ez? Megpróbáljuk lerántani a leplet 5 nők által kedvelt ruhadarabról, amelyeket a férfiak furcsa mód mégsem szívesen látnak rajtunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Imádod a kényelmes és szerinted előnyös mell alatt vágott tunikádat? Rajongással viseled a legújabb ezüstszínű balerina cipődet? Nyilván el sem tudod képzelni, hogy ezek a csinos és ízléses darabok nemhogy nem dobogtatják meg az ellenkező neműek szívét, hanem kifejezetten taszítják őket. Most bemutatjuk azt az 5 ruhadarabot, amelyek nem tartoznak a férfiak kedvencei közé!

1. Tunika
Kényelmes és nem kell azon aggódnod, hogy mid hogyan lóg ki. Eltakarja a hasadat, a fenekedet, néha még a combodat is. Csakhogy ebben a praktikus ruhadarabban a férfiak a „zsák-ruhát” látják, ami ahelyett, hogy megmutatná a női alakot, elrejti a kerekded formákat.

2. Hosszú szoknya
Nem fogod tudni soha megmagyarázni egy férfinak, hogy a hosszú szoknya szexi. Egészen egyszerűen azért, mert ha ténylegesen a földig ér, nem mutatja meg a lábaidat és mondjuk még csak testre sem feszül az ominózus ruhadarab, akkor ők nem tudnak majd mást látni benne, mint egy tehenészlány viseletét.

3. Balerina cipő
Mi imádjuk, ez nem vitás. Kényelmes, nekünk igenis szép és remekül áll szoknyához és a farmerhez egyaránt. Viszont valamiért a férfiaknak még a sportcipő is jobban bejön, mint egy lapos balerina cipő.

4. Garbó
A férfiaknak a garbó olyan, mint a tunika. A garbó a „testhezálló zsák”. Eltakarja a nyakunkat, a karunkat, és ha még ránk is simul, nem lóg ki belőle csak az arcunk és a kézfejünk. Márpedig hímtársaink szerint az olyan erotikus női testrészeket vétek teljesen eltakarni, mint a nyak, vagy a karok.

5. Nagy színes harisnyák

Mutasson bárki egy férfit, akit nem ráz ki egy neon zöld harisnyától a veríték, még ha szexi miniszoknyával és magas sarkakkal is társul. Egész egyszerűen nem izgató, ami túl harsány. A hatalmas körmintás, vagy virágos harisnyák éppúgy nem fognak osztatlan sikert aratni, mint kirívó színű társaik.

Cosmo-tipp: A férfiak mindent utálnak, ami előnytelen. Ha bevág a nadrág, ha kibuggyan a nők hasa, vagy ha valaki a testalkatához egyáltalán nem illő ruhadarabokat visel. Toplistások még a harsány színek és formák, és a halmozottan jelentkező színes rétegek.

Szöveg: Gaál Zita

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

5 ruhadarab, amit a férfiak imádnak a nőkön

Őszi trend: a legdögösebb szoknyák!

Őszi trend: a legérzékibb harisnyák!

Az 5 legcikibb ruhadarab

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty