2008.10.28.@ 13.10

Tervezz táskát a Springfieldnek!

Mindenki azt mondja, hogy egy művész veszett el benned? Kreatív vagy? Mit szólnál, ha saját alkotásod köszönne vissza rád az utcán, szerte a világon? Mindegy, milyen technikával, vagy milyen területen dolgozol, hogy profinak számítasz-e vagy sem, csak annyi a dolgod, hogy felszínre hozd, ami benned rejlik! Te milyen új Springfield táskát hordanál szívesen?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Most eljött a nagy lehetőség, hogy a Springfield a te terveidet valósítsa meg!

A Springfield egy egész világon átívelő design pályázatot hirdet kreatív fiatalok számára. A nyertes saját alkotását csodálhatja a következő szezon ajándék táskáin Madridtól Amsterdamig, Budapesttől Delhiig.

Ha elmúltál 18 éves, nincs más dolgod, mint bízd magad a képzeletedre és a kreativitásodra, majd töltsd fel a kész pályaművet az új Springfield honlapra: www.spf.com/experiences. A nyertes műve rákerül a Springfield ajándék táskákra szerte a világon.

A díjnyertes alkotás az összes olyan országban megjelenik majd, ahol Springfield üzlet van. Emellett a nyertes 1000 eurót vehet át, a táskákon pedig közvetlenül az alkotása mellett olvashatja saját nevét.

A tervnek a hamisítatlan Springfield érzést kell közvetítenie – vagyis a fiatalos, hiteles, ötletes, lezser, és kíváncsi városlakót.

A kész tervet 2008. október 10. és december 10. között töltheted fel a honlapra.

Ha úgy érzed, mégsem teszed most próbára magad, látogass el a megújult spf.hu honlapra, hogy értesülj az új divattrendekről, kihagyhatatlan eseményekről és ötletekről.

Címkék: springfieldnek! táskát tervezz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty