2008.10.29.@ 12.10

Varázsolj díva-sminket Anne Hathaway segítségével!

A gyerekszínészként megismert Anne mára igazi nővé érett, amit a legutóbbi filmjeiben is rendre bizonyít. Ám a kisasszony nem csak a mozikban tündököl, hanem a vörös szőnyegen is dívaként jelenik meg. Most lépésről lépésre megmutatjuk neked a színésznő nőcis sminkjét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Világos alap

A díva-sminkhez a világosabb fedést javasoljuk, ami még inkább érvényesül akkor, hogyha sötét színű, esetleg fekete a hajad. Arra figyelj oda, hogy ne kelts túl sápadt benyomást, ezért a szemed alatti karikákat tökéletesen takard el egy jól fedő korrektor segítségével! Az alapozás után pamacsolj orcádra egy kis világos púdert! Arcod maradjon matt, most nincs szükség csillámos ragyogásra!
Cosmo-tipp: Clinique alapozó (5900 Ft)

Egységes színek

Szemöldököd lehetőleg legyen ugyanolyan színű, mint a hajad! Lehet egyenes a szemöldök vonala, de hagyhatod egy kicsit bozontosra is, ez most nagyon menő! A lényeg az, hogy tónusa harmonizáljon a frizurád árnyalatával.

Szexi szemek

A díva-sminkhez elengedhetetlen a fekete szemkontúr, így szerezz be egy tartós, mégis jól satírozható ceruzát! Szemhéjadra ne kerüljön szemhéjpúder, viszont a felső pillák tövét kontúrozd egy erőteljes, fekete vonallal! Ezt egy kissé satírozd el felfelé és kifelé haladva, de ne a füstös hatásra törekedj, hanem hagyd meg a fekete vonal markáns jellegét! Az alsó pillák tövébe is húzz egy vékony vonalat, és húzd egészen a belső szemzugig! Ezt is kissé satírozd el lefelé és kifelé irányuló mozdulatokkal!
Cosmo-tipp: Lancome Deep Black Karala mélyfekete szemceruza (4100 Ft)

Csábos pillák

A pillákra csak szénfekete spirál kerülhet! Törekedj a dúsításra és a hosszabbításra! Több rétegben kend fel a festéket, de ügyelj arra, hogy a végeredmény ne legyen csomós!
Cosmo-tipp: MAC Fibre Rich Lash All Black fekete szempillaspirál (3500 Ft)

Rózsás orcák

Arccsontodra lágy, pirosas árnyalatú pír kerüljön, épp csak annyi, hogy megjelenésed üde és csábító legyen!
Cosmo-tipp: MAC középárnyalatú égetett vörös arcpír (5200 Ft)

Cseresznyeszínű ajkak

Kerüld a túlzott csillogást ajkaidon, inkább egy krémesebb rúzst használj, mint vizes hatású vagy csillámos szájfényt! Színben pedig válaszd a piros hozzád leginkább illő árnyalatát! Anne a szexi cseresznyepirosat választotta, próbáld ki te is!
Cosmo-tipp: MAC telt bogyóvörös rúzs (4100 Ft)

Tipp: Egy strasszos, kristályos ékszerrel és a színésznőéhez hasonló, szuperelegáns frizurával te lehetsz az este legelőkelőbb dívája! Megjelenésedet pedig megspékelheted még egy démoni, vörös körömlakkal is!

Szöveg: Berende Alexa

Kapcsolódó cikkek:

Megmutatjuk az új Bond-lányt: lesd el szexi sminkjét!

Őszi szépségtrend: érzéki sminkirányzat

Lesd el Scarlett Johansson szexi őszi sminkjét!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty