2008.10.31.@ 14.10

A legújabb őszi-téli frizuratrendek

Izgalmas, trendi, de hordható frizurára vágysz? Még nem tudod, mit, de feltétlenül változtatnál? Akkor olvasd végig cikkünket a Schwarzkopf Professional négy új, őszi-téli frizuraajánlatáról, és válaszd a hozzád illőt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha épp azon gondolkozol, hogyan újítsd meg a frizurád a téli napok unalmának elkerülése érdekében, van egy ötletünk. Pontosabban négy stílustippünk, amelyeket a Schwarzkopf Professional fodrászcsapata egyenesen a kifutók világából hozott el nektek.

Az új kollekció az Eklektika nevet kapta, amely arra utal, hogy az idei őszi-téli hajtrend sokoldalú, széleskörű és szokatlan. Ennek jegyében született meg a négy frizurairányzat: a "Gótikus romantika", a "Bizarr hagyomány", a "Letisztult formák" és a "Vidéki élet".

A "Gótikus romantika" a hosszú, közönyös tekintetek és a fenyegetően veszélyes vágyak világa. A stílus formáit megérintette az elektromos hullám; kreppelt haj és hosszú, sötét loknik közé beékelt, színesre festett póttincsek jellemzik. Parázslóan szexi és őrülten nőies elemekkel, tudatosan összekevert durva és sima textúrákkal találkozhatunk, miközben a szivárványszínekben visszatükröződő színek úgy játszanak, mint éjszakánként egy jaguár szemének sötét, smaragd csillogása. Lélegzetelállító!

A "Bizarr hagyomány" elnevezésű stílus fesztelenül természetes és szeszélyes. A hagyomány új dimenziókat nyit, amikor a fűzőt sportos öltözékkel párosítják. Az eredmény: romantikus stílusjegyek, össze nem illő darabok és bizarr rétegek. Ami a hajviseletet illeti: romantikus stílusjegyek jellemzik – lófarkak, fonatok és laza feltűzések kortárs megoldásokkal – még éppen emészthető verzióban. Ez egy "bármi és mégis minden" megközelítés, amely merészel kihívó lenni. Nagyon nőies, mégis erős és modern. Segít, hogy megmutassuk az egyéniségünket, dacosan, és csöppet sem galamblelkűen!

A "Letisztult formák" abban hasonlít például az elektronikus zenére, hogy szintén a "néha a kevesebb több" elvet vallja. Merész, letisztult, lekerekített és élesre vágott; az építészeti formákból merít ihletet: élesre szabott és egyenes vonalak jellemzik. A felhasznált színek visszafogott körvonalakat adnak ennek a stílusnak, a fő hangsúly a precizitáson és az édes androgén jegyeken van. Ennél vagányabb már nem is lehetne!

A "Vidéki élet" nem jelent egyet a háziszőttessel és a kifinomultsággal. Ez a stílus magában rejti a vidéki idill friss tisztaságát és természetes ártatlanságát, de például a meleg tónusokat és a natúr színeket is. Legyen akár hóbortosan kifogástalan férfi, divatos hajadon, városi hippi fruska vagy kifinomult pásztorlány, a vidéki élet mindenkiben felidézi a melengető napsugarak és a hajba kapó friss szellő érzését.

Ha tehát valamelyik stílusirányzatban magadra ismertél, irány a fodrászat! Ha viszont csak bizonyos stílusjegyek fogtak meg, de még bizonytalan vagy, mi állna jól neked, kérd szakember tanácsát! Hiszen egy fodrász akkor profi, ha a te igényeid szerint ajánlja és valósítja meg a számodra, és nem számára legelőnyösebb frizurát!

Szöveg: Balogh Mia

Fotó: Schwarzkopf

Kapcsolódó cikkek:

Őszi szépségtrend: ez a divat frizurafronton!

Őszi szépségtrend: a legjobb hajápolási trükkök

Hajápolás felsőfokon – kezdőknek és haladóknak

Címkék: frizuratrendek legújabb őszi-téli

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty