2008.11.05.@ 10.11

Ősszel is csúcsformában: A legextrémebb kiegészítők

Egyre inkább megfigyelhető, hogy nincsenek határok a divatban, szinte semmi sem ciki, majdnem mindent mindennel kombinálhatunk, lényeg a merészség!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a kiegészítőkkel sincs másképp, az egészen egyszerű, akár tavalyi ruhadarabjainkat is kiválóan feldobhatjuk egy jól megválasztott, feltűnő kiegészítővel.

Az idei trend egyik alapdarabja a széles deréköv, ha nem félünk a formáktól egy szűk ruhához, vagy akár átmeneti kabáthoz, válasszunk egy díszesebb darabot, mondjuk egy nagy masnisat vagy éppen egy neonszínűt, esetleg egy szegecseset, melyhez hasonlót Carrie is sokszor viselt a Szex és New York mozifilmben.

Ha pedig nem a derekunkra szeretnénk felhívni a figyelmet, vegyünk fel minél több, feltűnő hosszú láncot, most ez is top trend, igen látványos, kicsit rock&roll-os életérzést sugároz, Kate Moss és Sienna Miller is sokszor dobja fel egyszerű póló-blézer összeállítását ezzel a megoldással.

Aki pedig inkább a nőiesebb, finomabb stílusban szeretne maradni, ám valahogy mégis kitűnni a tömegből, annak idén kötelező beszereznie egy szép kalapot. A boltokban megtalálható fazonok igen változatosak, lehet szélesebb karimájú vagy ívelten lekerekített is, a lényeg, hogy kalap legyen.

Szöveg: Kertész Violetta

Fotó: Alexander McQueen, USE

Kapcsolódó cikkek:

A legújabb divat a szexi kesztyű!

Kalaptrendek az őszre

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty