2008.11.12.@ 10.11

A legszebb magyar modellek – Hungarian top models 2009

2009 első felében jelenik meg Magyarország első, független, a legjobb modelleket felvonultató kiadványa, a Hungarian top models 2009. Megjelenésével jelentős hiányt pótol a magyar modellszakmában. A tervek szerint 2009-től minden évben megjelenik a sorozat. A könyv egy olyan igényes nyomtatvány, amely kereskedelmi forgalomba nem kerül, a világ 100 vezető modellügynökségéhez juttatják el.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Hungarian Top models 2009 célja, hogy a magyar modellek méltó helyet és munkát kaphassanak a világ számos országában. A kiadványban szereplő minden modellnek biztosítanak egy teljes A/4-es oldalt, melyre a róla készült legjobb 3-5 fotó kerül. Továbbá szerepel az oldalon a modell neve, méretei, ügynökségének email-címe. Fontos, hogy csak egy ügynökség neve szerepelhet, így amennyiben a modell több ügynökséggel áll szerződésben, akkor a leghamarabb jelentkező ügynökség neve jelenik meg. A modellek bekerüléséről, valamint az általuk hozott képek minőségéről szakmai zsűri dönt.

A Hungarian top models 2009 kiadványban alsó korhatár nincs. Kiskorúak részére szülői beleegyező nyilatkozat azonban kötelező. A kiadványban aktképek nem szerepelhetnek. A Hungarian top models 2009-ben szereplő modellek bekerülési költsége egyszeri 30.000 Ft + Áfa.

Fontos tudni, hogy a kiadó ügynökségi tevékenységet nem folytat, tehát nem közvetít, így rajta keresztül nem lehet majd megtalálni a keresett modelleket. Csak olyan modell jelenhet meg a könyvben, illetve a weboldal keresőjébe, aki ügynökséggel áll szerződésben.

Jelentkezés és további információ: www.hungariantopmodels.hu weboldalon!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty