2008.11.12.@ 10.11

Ősszel is csúcsformában: természetes, angyali smink

A természetesség a sminkben is örök divat, ám azért, hogy elérjük a megfelelő, szinte láthatatlan make-up hatást, meg kell dolgoznunk. Lássuk, hogyan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Alapozás

Mivel ennél a sminknél maga az arcbőr a leghangsúlyosabb, ezért annak makulátlannak kell lennie! Válaszd a legtökéletesebben fedő, mégis természetes hatású alapozót, és hints arcodra egy csipetnyi púdert is, pontosan olyan árnyalatút, amilyen a bőröd tónusa!

Lágy pír

Felejtsd el az erős arcszínt és a bronzosítót! A lehető legtermészetesebb hatású arcpírt válaszd, és abból is csak egy leheletnyit vigyél fel, épp csak annyit, hogy arcod frissnek, üdének és élettelinek látszódjon!

Natúr szemhéj

Most nem kell elővenni a szemceruzát és az erőteljes árnyékolókat, csábíts a szexi, természetes pillantásoddal! Szemhéjadra legfeljebb egy kis bézs púdert vagy szemhéjkrémet kenj, olyat, ami inkább csak lágy fényével emeli ki a szemed, mintsem színével hívná fel magára a figyelmet! Kend fel a szemöldökcsontodig ezt a natúr színt, majd jöhet a folytatás!

Rebegtesd a pillákat!

Egyedül a szempilla lehet ennél a make-upnál egy kicsit hangsúlyosabb. Válassz barna vagy fekete spirált, és kend fel úgy, hogy a pillák szépen íveltek és teljesen különállóak legyenek! Ehhez használhatsz szempilla-göndörítőt is! Ennek a sminknek ez az egyik legfőbb vonzereje!

Világos vagy hússzínű ajkak

Ajkaidra csak egy cseppnyi szájfény kerüljön! Ez lehet a szádnál kicsit világosabb, vagy éppen az ajkaid színét visszaadó rúzs vagy fény, a lényeg, hogy itt is a természetességre törekedj!

Szöveg: Berende Alexa 

Kapcsolódó cikkek:

Selyemfényű sminktrend 

A művészi make-up szezonja 

Az arany a legsikkesebb!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty