2008.11.18.@ 10.11

Ősszel is csúcsformában: karcsúsodj és ápold a bőröd paraffinnal!

Fogyni szeretnél, vagy zavar a narancsbőr? Közben száraz a bőröd a hidegtől és a fűtéstől? Mindkét problémára egy anyagban rejlik a megoldás: a paraffinban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ápol és fogyaszt

A paraffint már régóta ismerik a kozmetikákban, ám eddig inkább csak a kézápolásnál, a manikűr folyamataként alkalmazták. Ez a viaszszerű anyag ápoló összetevőkben gazdag, és vékony filmrétegként fedi be a bőrt. Értékes összetevői révén rendkívül selymessé, hidratálttá, puhává varázsolja a bőrt, ám a kozmetikusok és a szépülni vágyók nem csak ezért szeretik. A paraffin testpakolásként nagyszerűen fogyasztja a kritikus területeket, és a cellulitisz ellen is hatékonyan lép fel. Felmelegíti a testet, így fokozza annak keringését, és vizet von el a szervezetből, ezáltal jól láthatóan formája az alakot.

Az alkalmazás menete

A paraffinpakolás nem csak hatékony, de pihentető is. Miután a kozmetikus bekente a karcsúsítani kívánt testrészeket, vagy akár az egész testet a paraffinos krémmel, gondosan betekercseli a bőrt kozmetikai fóliával. Ez még melegebben tartja a testet, így fokozottabb az izzadás, a keringés gyorsul, így a bőrápoló és fogyasztó folyamatok is hamarabb indulnak be. A testet ezután egy meleg lepedővel takarják be, majd 30 perc pihenés, relaxáció következik. Ha letelt a fél óra, akkor a kozmetikus melegvizes kendővel eltávolítja a paraffinos készítmény maradékát, majd speciális anti-cellulit krémmel kezeli a területet.

A paraffinos kezelés hatására kitágulnak a pórusok, így nem csak ennek az anyagnak az összetevői jutnak be jobban a bőrbe, hanem az utána használt krémek hatóanyagai is sokkal hamarabb és nagyobb arányban szívódnak fel. Ha nagyon száraz a bőröd, de közben fogyni is szeretnél, akkor ez a kezelés megfelelő lesz számodra, hiszen mindkét problémára egyszerre nyújt megoldást. Ésszerű diéta és rendszeres testmozgás mellett pedig pillanatok alatt fantasztikus eredményeket érhetsz el!

Szöveg: Berende Alexa

Fotó: profimedia.hu 

Kapcsolódó cikkek:

Őszi szépségtrend: a leghatékonyabb kozmetikai kezelések

Feszes bőr, karcsú alak? Nem csak álom!

Ősszel is csúcsformában: luxus a kozmetikában

Címkék: ápold bőröd! csúcsformában karcsúsodj ősszel paraffinnal!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty