2008.11.18.@ 12.11

Sminkelj úgy, mint Jessica Biel!

Vajon mi lehet a titka Justin Timberlake barátnőjének, hogy egyszerűen az ujja köré csavarta ezt a szívtiprót? A színésznő szexis kisugárzása biztosan sokat nyomott a latban, amihez mindig makulátlan sminkje is hozzájárul. Lesd el üde make-upját lépésről lépésre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ragyogó arc

A bőr kiegyenlítésére használj egy krémesebb alapozót, a bőrhibáidat pedig tüntesd el jól fedő korrektorral! Az arcnak most ragyognia kell, így ne mattítsd arcodat púderrel!

Szexi szemek

Szemhéjadra legfeljebb egy kis csillogó, bézs árnyalatú púder vagy szemhéjkrém kerüljön, ami fokozza szemeid ragyogását! A hangsúly azonban a kontúrvonalon van most. Felső szempillád tövébe óvatosan, precízen húzz egy kifelé vastagodó vonalat koromfekete szemceruzával, de még jobb, ha tussal dolgozol! Az eredmény így erőteljesebb és tartósabb is lesz. A szempillákat is hangsúlyozd, spirálozd több rétegben úgy, hogy minél hosszabbak és dúsabbak legyenek, de ne csomósodjanak össze!

Üde orcák

Használj egy leheletnyi málnaszínű pírt arccsontodra! Még jobb eredményt érhetsz el, ha nem csillámos porpirosítót pamacsolsz arcodra, hanem lágy, természetesen csillogó krém állagú pirosítót viszel fel.

Csábos ajkak

Ajkaidra kenj a pirosítóddal harmonizáló, málnaszínű, krémes rúzst! Felejtsd el most a csillámos tündöklést, ajkad legyen természetesen szexi! Ha ráerősítenél még egy kicsit a tuti hatásra, akkor kontúrozd szádat egy ugyanolyan árnyalatú kontúrral, ám figyelj oda, hogy ne legyen túl erős a vonal, törekedj a természetességre!

Szöveg: Berende Alexa

Fotó: profimedia.hu 

Kapcsolódó cikkek:

Varázsolj díva-sminket Anne Hathaway segítségével! 

Őszi szépségtrend: a művészi make-up szezonja 

Megmutatjuk az új Bond-lányt: lesd el szexi sminkjét!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty