2008.11.21.@ 12.11

A pasidnak akarsz tetszeni vagy a barátnődnek?

Nézzünk szembe az igazsággal: a férfiak nagy általánosságban az egyszerű, finom, szexi dolgokat szeretik, míg a nők állandóan az után koslatnak, ami éppen a legtrendibb, a legfeltűnőbb és legegyedibb. Most megmutatjuk, hogy mi a különbség egy húzós csajos éjszaka, és egy első randis styling között.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az ajkaid

A pasidnak: matt színek, amelyek természetes színükkel kellemes összhatást adnak a bőrszíneddel.

A barátnődnek: ragyogó színek, amik kihangsúlyozzák a szádat.

Miért? A lányok általában úgy gondolnak az élénk színű rúzsokra, szájfényekre, mint a cipőkre: hamar ráunnak a mindenki által hordott alapdarabokra, tucatszínekre. Szívesen próbálnak ki éppen divatos színeket, míg a fiúk első gondolata egy vadabb szín láttán: Jaj! Hogy csókoljam meg ezzel az izével a száján? Ezért nincsenek is nagyon oda a messziről ragyogó, csillámos cuccokért sem. Attól félnek, hogy tapad, ragad, összekeni őket is.

A szempilláid

A pasidnak: hosszú, természetesnek tűnő szempillák

A barátnődnek: igéző műszempillák

Miért? A pasik többsége nem szereti a kamu dolgokat. Félrevezetőnek tartják ugyanúgy a push-upos melltartót, ahogy a műszempillákat is. Azt akarják látni, hogy ki vagy igazából. A másik oldalon pedig ott állnak a nők, akik igenis szeretik, ha minden éhes szempár rájuk ragad. És ebbe olykor-olykor egy műszempilla is belefér. Hogy mindenkinek meglegyen az igaza, válaszd a köztes megoldást: használj hosszabbító szempillaspirált és tincses műszempillát.

A szemeid

A pasidnak: füstös szemek

A barátnődnek: vibráló szemek

Miért? A szemeid nagyon sokat elmondanak rólad. A füstös smink – sötét szemceruzával kiemelés, és elmaszatolt, finom árnyékolás a szemed körül – nagyítja a szemeidet, amit a férfiak borzasztóan szexinek találnak. Használj fekete szemceruzát, és grafitszürke szemhéjpúdert. Ha ugyanezt valamilyen színnel játszod el, az már általában egy hangulatot is kifejez, ami tökéletes, ha a barátnőiddel indulsz el bulizni, de nem akkor, ha a pasiddal.

Folytatás a Cosmóban!

Címkék: akarsz barátnődnek? pasidnak tetszeni vagy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty