2008.12.11.@ 10.12

Téli trend: hóban, fagyban praktikus ruhadarabok!

Ugye sokszor neked sincs kedved kidugni az orrod otthonról, amikor esik a hó, vagy az eső, és jeges szél csap az arcodba? Ezzel mi sem vagyunk másképp, de néhány tuti tippel talán jobban viseled a téli zimankót.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen időben a legfontosabb egy jól bélelt csizma, ami garantáltan vízálló, te is igyekezz olyat választani, mert bár a csodás velúr darabok is igen csábítóak, de azokban egy havas, esős napon nem lesz sok köszönet. Tuti tipp – ha kedvenc csizmádban mégis fázna a lábad – egy talpbetét, melyet sok cipőboltban kapni már, ez a 2-3 cm vastag anyagréteg jó szolgálatot fog tenni a mínuszok idején.

Másik kedvenc új találmányunk a derékmelegítő, ezt elsősorban azoknak ajánljuk, akik hajlamosak a felfázásra, persze mai, modern formában, már itthon is kapni színes, kellemes szabású pamut derékmelegítőket, melyeket elsősorban bringásoknak terveztek, de hamar sikeres lett jóval szélesebb körben is. Egy lila kötött sapihoz még külön jól is néz ki egy lila derékmelegítő, ha kivillan a kabátod alól.

A sapka és sál is elengedhetetlen az igazán hideg időben, ilyenkor célszerű vastag, kötött darabokat választani, ami meleg és megvéd egy hirtelen hózáportól is. Ha biztosra akarsz menni, az esernyőd se hagyd otthon, most már igazán óriási a választék a boltokban, apró pöttyőstől a halálfejesen át egészen az ocelot mintás darabokig.

Szöveg: Kertész Violetta

Fotó: Benetton

Kapcsolódó cikkek:

Téli trend: puha és meleg kabátkörkép

Téli trend: réteges öltözködés – ha kint hideg, bent meleg van

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty