Világsztárok milliós órái és ékszerei Budapesten

Egyedülálló óra és ékszerbemutatónak adott otthont a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal. A hajnalig tartó First Class Party-n tizenegy svájci órát gyártó cég legújabb modelljei mellett a milliós Roberto Coin ékszerek keltették a legnagyobb feltűnést. Az olasz cég kiegészítőit olyan világsztárok hordják, mint Madonna, Sharon Stone, Nicole Kidman vagy Jennifer Lopez.

2008.12.11. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Baraka Ékszerház – ők képviselik hazánkban a luxust, nevük egybecseng a kifinomultsággal, az exkluzivitással – 2002 óta minden évben megrendezi a First Class Party-t, amely méltó a nevéhez – első osztályú közönség, zene, előadás és persze óra- és ékszerbemutató fogadja azokat, akik érdeklődnek a csodálatos és egyedi darabok iránt.

A világ legelismertebb gyártói állították ki egyedi tervezésű, műalkotásnak is beillő darabjaikat. Olyan órákról van szó, amelyeket hónapokon, akár éveken keresztül készítettek, és a legmagasabb luxusigényeket is tökéletesen kielégítik. Egyes, kiállított órák ára megközelíti a félmillió eurót, de nemcsak áruk, hanem minőségük is első osztályú.

Az est egyik legsikeresebb darabja a Girard-Perregaux cég egyedi órája volt, amely az időmérés pontosságát és a szerencsejáték kiszámíthatatlanságát egyesíti. Az óra számlapjában egy kis játékgép található, értéke meghaladja a 130 millió forintot. Évente mindössze tíz darab ilyen exkluzív kiegészítőt gyárt az 1971 óta luxusórákkal foglalkozó cég.

Az egyedi bemutató a víz jegyében zajlott. Az est hangulatát piros-fehér matrózruhába öltözött táncos lányok és félmeztelen, az óracégek logóival "kivarrt" táncos fiúk alapozták meg. A különböző modellek bemutatása közben Roy énekelt és a BMW vitorlázó csapata vállán érkezett a terembe sellőként Bódi Sylvi, Szorcsik Viki és Zimány Linda.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty