Téli trend: arc- és testkezelés gyógynövényes labdákkal

Ha a kozmetikában is a természetesség híve vagy, akkor a Santai masszázst és testkezelést neked találták ki! A gyógynövényes selyemlabdákkal végzett kezelés ugyanis száz százalékosan természetes, tökéletesen ellazít, és még a bőrt is csodaszéppé varázsolja!

Mi az a Santai masszázs?

Ez egy régi hagyományokon alapuló kezelés, ami a gyógyfüvek, az olajok és a kellemes melegség jótékony hatásain alapszik. Textil- vagy selyemdarabokat különböző gyógynövényekkel tölt meg a szakember, és ezzel masszírozza át a testet, az arcot vagy a dekoltázst. A növények kiválasztásához alapos szakértelem kell, a vendégeknek ugyanis egyénre szabottan állítják össze a keveréket. Valakinek stresszoldásra van szüksége, másoknak méregtelenítésre, megint más pedig egy lazító, mégis frissítő élményre vágyik.

Hogyan alkalmazzák?

A gyógynövényes labdákat olajban vagy vízgőzben kellemes hőmérsékletűre melegítik, majd langyos olajjal bekenik a kezelt testfelületet. Ezután kezdődik a masszázs, amit a labdák segítségével végeznek. Az olaj és a gyógynövények hatóanyagainak keveredése nem csak az érzékeket nyugtatja meg, de a bőrre is fantasztikus hatással van. Különösen jól esik ez a masszázs a hideg évszakokban, illetve azokon a testrészeken, ahol az izom meg van feszülve, de ezen kívül a problémás, irritációra hajlamos bőrnek is kellemes, nyugtató érzést nyújt.

Arcon alkalmazva

A gyógynövények már önmagukban rendkívül jó hatással vannak az arcbőrre, és ez a langyos masszázzsal csak fokozódik. A kezelés egy alapos arcradírozással kezdődik, néhány helyen pedig komplett kezeléseket vehetsz igénybe: a masszázst kombinálhatod egy kellemes meleg borogatással és arcpakolással is. A bőrre tápláló olajat visznek fel, majd elkezdődik a kis selyemlabdákkal végzett arc- és dekoltázsmasszázs.

A natúrkozmetikumok kedvelőinek mindenképpen ajánljuk akár az arc-, akár a testkezelést, hiszen nem használ fel mesterséges anyagot, csak a szárított, illatos gyógyfüvek és a tiszta növényi olajok kényeztetik a bőrt és lazítják el a testet.

Itt kipróbálhatod:
Paradise Thai Massage & Body Treatment Salon

Szöveg: Berende Alexa

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Luxus a kozmetikában

Szél és zimankó? Így védd a bőröd!

A medical wellness térhódítása

Mézes masszázzsal az egészségért és szépségért

Még több

fashion_beauty