Az intim terület férfiszemmel

Mi nők szeretünk mindenben a legfrissebb divat cselekedni: legyen szó cipőkről, frizurákról, vagy a nyaralóhely kiválasztásáról. Hasonlóképpen van ez akkor is, ha a fazonról kell döntenünk, azonban itt általában nagyobb szererepet kap az éppen aktuális kiszemelt ízlése. Éppen ezért megnéztük, hogy melyek a kedvencek az erősebbik nem körében!

2008.12.16. 12:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brazil

A toplista első helyén természetesen az átmeneti megoldás áll: egy kicsi ebből – egy kicsi abból. Sikerének titka valószínűleg abban rejlik, hogy a ugyan az erősebbik nem képviselőjének nem kell egy kész dzsungellel megküzdenie, mégis marad egy kis rejtett rész, amit nem láthat, így megmarad a varázs. Az, hogy a maradék pamacs milyen alakú, már szinte teljesen mindegy, lehet szivecske, keskeny csík, vagy a meghódítani kívánt hímnemű keresztnevének kezdőbetűje: a variációk száma szinte végtelen, csakis a készítő fantáziájától, illetve hangulatától függ a végeredmény. Ehhez a legkényelmesebb a gyantázás, hiszen így nem kell kétnaponta utánigazítani, illetve a javasolt a megmaradt részek karban tartása is, hiszen nem feltétlenül kell ezeket többcentis hosszúságúra növeszteni.

Kopaszbarack

A második helyet a teljesen kopasz fazon kapta, igaz manapság újra kezdenek divatba jönni a természetesebb irányzatok, mint amilyen a brazil fazon is. Habár higiéniai és kényelmi szempontból is ez a legjobb, azonban sok férfi mégsincs kibékülve a teljesen kopasz szeméremdombokkal. A szakértő szerint a válasz abban keresendő, hogy a férfiak tudatalatt sokszor kicsit ijesztőnek, misztikusnak találják a női test ezen tájait, ezért nem minden esetben szerencsés teljes valójukban eléjük tárni, vannak, akik inkább szeretik, ha egy kicsit rejtve marad ez a “részleg”.

A természet lágy ölén…

Modern világunk nagy vesztese a természetesség, így van ez a fazondivat terén is. Manapság igen kevés nő, és talán még kevesebb férfi részesíti előnyben a teljesen érintetlen terepet, hiszen ez sokaknak az ápolatlanság látszatát sugallhatja. Ami viszont mindenképp mellette szól, hiszen a természet nem véletlenül találta ki így: védelmet nyújt az érzékeny bőrfelület számára, míg kopaszság esetén sajnos kiszolgáltatottabbak leszünk a fertőzések és sérülések ellen.

Ami minden esetben nagyon fontos: ha valamelyik fazont egyáltalán nem érzed magadénak, vagy kényelmetlenül érzed magad vele, ne hagyd magad rábeszélni semmiképpen! Igaz ez az elérni kívánt fazonhoz vezető módszerre is: ugyan a gyantázás a legkényelmesebb, és a mindennapi módszerek közül ezzel lehet a legsimább és legtartósabb eredményt elérni, azonban ha nem bírod a fájdalmat, inkább válaszd az lézeres módszert, vagy a borotvát!

Szöveg: Gyarmati Juci

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Fazondivat – te melyiket választod?

Szőrmentén

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty