2008.12.23.@ 11.12

Készíts ünnepi sminket Reese Witherspoon-módra!

Láttad már a Négy Karácsony című vígjátékot? Reese Witherspoon legalább úgy tündököl a filmben, mint annak Los Angeles-i bemutatóján. Lesd el a színésznő elegáns make-upját, hogy te is megadd a módját az ünnepeknek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Matt alapozás

Használj tökéletesen fedő alapozót, a szemed alatti karikákat és az apróbb bőrhibákat pedig fedd el egy jó minőségű korrektorral! Az alapozás után pamacsolj arcodra lágy púdert egy nagy ecsettel, szépen oszlasd el az egész arcodon! A lényeg a makulátlan, matt bőr, csak semmi csillogás!

Hangsúlyos szemek

Ennél a sminknél a szemeken van a hangsúly, amit a csillogó fehér és sötétszürke kombinációjával érhetsz el. Első lépésként vigyél fel egy kis csillámos fehér szemhéjpúdert a szemöldökcsontod aljáig kis ecsettel vagy szivacsos applikátorral! A belső szemzugod környékére nyugodtan tehetsz belőle egy kicsit többet, hogy megfelelően érvényesüljön ez a szín, de azért túlzásba se ess! Ezután jöhet a sötétebb szín. Válaszz egy sötétszürke, szintén csillogó púdert, és vidd fel egyenletesen a fehér fölé! A belső szemzugodat azonban hagyd ki, ott a világosabb színnek kell látszódnia! Ha végeztél a művelettel, akkor pedig sötétszürke szemceruzával keretezd a szemeidet az alsó és felső szemhéjon egyaránt! Szépen satírozd össze a vonalakat a külső szemzugnál, hogy gyönyörű és egyenletes legyen a végeredmény!

Szexi pillák

Spirálozd szempilláidat feketével, és legyenek a pillák hosszúak és felfelé ívelőek! Használhatsz szempillagöndörítőt, de akár természetesnek ható, mégis extra hosszúságot adó műszempillát is felragaszthatsz!

Lágy pír

Arccsontodra csak nagyon lágy, enyhén rózsás pírt tegyél! Figyelj arra, hogy a pirosítás ne legyen most erőteljes, különben maszkszerű hatást fogsz elérni!

Ajkak ünnepi ragyogásban

Ajkaidra használj a bézsnek egy melegebb, kissé aranyba hajló tónusát! Ne legyen azonban túl harsány az árnyalat, és kerüld a csillámos vagy túlságosan nedvesen csillogó szájfénycsodákat is! Használj inkább egy visszafogott csillogású, krémesebb rúzst!

Szöveg: Berende Alexa

Kapcsolódó cikkek:

Sminkelj úgy, mint Jessica Biel!

Lesd el Katy Perry szexi ünnepi sminkjét!

Télen is szexin: fagyos szépség

Címkék: készíts reese sminket ünnepi witherspoon-módra!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty