2008.12.25.@ 10.12

Téli trend: varázslatos műszempillák

A hollywoodi sztárok pótszempilla-koszorúknak köszönhetik elképesztő pilláikat. Madonna 2006-os turnéján kristálykövekkel díszített műszempillát viselt, ezzel elindította az újabb kristályőrületet. A drogériákban mi is beszerezhetjük ezeket, hiszen az ünnep mindig alkalmat ad arra, hogy sminkünkbe extra pillák vagy egy kis csillogás kerüljön.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Soros műszempillák

Az elnevezés arra utal, hogy a szálak egy rugalmas vezérszálhoz vannak rögzítve egy sorban, egymás mellé rendezve. Sokféle műszempilla közül választhatunk az alkalomnak vagy egyéniségünknek megfelelően. A természetes hatású növeli, dúsítja sajátunkat, a díszes, színes, tollból készült vagy strasszkövekkel díszített pillakoszorúkkal pedig feltűnőbb, drámai hatást érhetünk el. Sminkboltban beszerezhetünk alsó pillasorra való műszempillát is.

A pillák felhelyezése

A műszempillákat sokkal könnyebb felhelyezni, mint gondolnád! A ragasztót a műszempilla vezérszálára kend, és mikor nyúlóssá válik, akkor a szem külső sarkától indulva a belső szemzugig, a pilla tövéhez lehető legközelebb illeszd! Felragasztás után fesd át szempillafestékkel az egészet igazi pilláiddal együtt, így mintegy összefésüli a valódit a pótszálakkal.

Tincses pillák

Türelmesek és jó kézügyességgel rendelkezők megpróbálkozhatnak a tincses műszempillákkal is. Azért nevezik tincsesnek, mert 5-7 műpilla szál van egy kis csomóhoz ragasztva. Ezekkel helyileg kitölthetjük a ritkább részeket. A természeteshez hasonlóan használj kisebb, közepes és nagy hosszúságúakat, ahogy a pilla ívén haladsz!

Egy kis extra díszítés

Ha egy kicsit extrémebb megjelenésre vágysz, akkor a szempillák tövébe vagy a külső szemzugba ragaszthatsz apró strasszköveket műszempilla-ragasztóval. A követ fogd lapjával lefelé a csipesz szárai közé, és mártsd egy kevés ragasztóba! Kis idő elteltével, mikor a ragasztó nyúlóssá vált, illeszd a kívánt helyre!

Szálas pillák

A szálankénti műszempilla-ragasztás a legújabb őrület a sztárok körében. Ez a tartós szempillahosszabbítás ideális megoldás azoknak, akiknek nyűgöt jelent a reggeli rutinsminkelés. A szálas pilla idén már Magyarországon is elérhető. Felhelyezését mindig bízd szakemberre, képzett szempilla stylistra! Az egyenként az eredeti pilla tövétől 1 milliméterre ragasztott pótszálak akár két hónapig is ékesítik viselőjét, csak a kihullottakat kell visszapótoltatni. A hatás a precíz munkának köszönhetően természetes, a ragasztónak nyoma sem látható. Nem zavaró, és nem okoz semmilyen allergiát, ami azoknak a minőségi garanciáknak
köszönhető, amelyek a valóban „orvosi igényű” termékfejlesztésen és stylist képzésen alapulnak. Az Xtreme Lashes™ ragasztóanyagai – melyek a természetes szempillacserélődés élettartamára biztosítják a szintetikus szempillaszálak viselését – ugyanolyan alapanyagból és tisztasági fokkal készülnek, mint a sebészek által varratmentes sebzáráshoz használt folyékony ragasztók. A „stylist” elnevezés azt tükrözi, hogy az Xtreme Lashes™ – oklevél tulajdonosa átfogó képzést kap a szem és környékének kinézetünket meghatározó jegyeiről, az egyén adottságait figyelembe vevő szempilla-tervezésről.

Szöveg: Ocetkiewicz Kinga

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Téli trend: csillogó make-up az ünnepekre

Télen is szexin: fagyos szépség

Készíts ünnepi sminket Reese Witherspoon-módra!

Téli trend: a legjobb újdonságok a kozmetikai piacon

Címkék: műszempillák téli trend varázslatos

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty