2009.01.07.@ 12.01

Így öltözködj, ha elrejtenéd az ünnepi kilókat!

Az év vége a legtöbbünknek nemkívánatos pluszkilókat okozott, és amíg nem sikerül ledolgozni a felesleget, addig bizony nem járhatunk testhezálló ruhákban, és húsba vágó csípőnadrágokban. A como.hu csapata segít neked, hogy a pluszkilók ledolgozásáig is csinos és divatos legyél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha az ünnepek alatt elszaladt veled a ló, akkor nem az a megoldás, hogy kétségbeesetten próbálod belepréselni magad az egy számmal (jó esetben) kisebb farmerodba, „úgyis rám jön” alapon. Ilyenkor ideiglenesen alkalmazkodj a pluszkilókhoz (természetesen csak addig, amíg le nem dolgozod őket), és próbáld őket a lehető legelőnyösebben eltakarni. A legfontosabb szabály, hogy ne vegyél fel teljesen testhezálló ruhákat, és kerüld a fehér színt!

Viselj enyhén lefelé bővülő tunikákat, ruhákat, mélyebb kivágással, ami a dekoltázsodra tereli a figyelmet. Jöhetnek a feltűnő kiegészítők: a nagyméretű bizsuk, vagy a színes sálak. A nadrág, vagy a szoknya, amit viselsz, lehetőleg sötét legyen, egyenes vonalú. A felsők ne legyenek derékban szűkítettek, legfeljebb mell alatt, de semmiképpen ne legyenek zsákszerűek. Egy elegáns poncsó például remek választás lehet.

Cosmo-tipp:
Használd ki a divatszíneket: a lilát és a feketét kombináld egymással, és viselj magas sarkú csizmát, ami megnyújtja optikailag az alakodat. A felsőrészek mindig legyenek kicsit hosszabb szabásúak, kifejezetten ajánlottak a harangujjú, vagy a denevérujjú megoldások.

Szöveg: Gaál Zita

Fotó: Marks & Spencer

Kapcsolódó cikkek:

Téli trend: ápol és eltakar – ruhák karácsony után

Téli trend: hóban, fagyban praktikus ruhadarabok!

Téli trend: puha és meleg kabátkörkép

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty