2009.01.08.@ 10.01

Így öltözködj, ha elviselhetetlen a hideg!

Sajnos januárban, de akár egész télen is komoly fagyok és hideg várható. Ebben a cudar időben különösen fontos, hogy figyelj a megfelelő, hővédő öltözködésre. Most ehhez nyújtunk egy kis segítséget!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az időjósok szerint egyelőre nem lesz változás, és éjjel-nappal kemény mínuszokra lehet számítani. Elsődleges szempont ilyenkor – amit nem győzünk hangsúlyozni – a réteges öltözködés! Akármilyen meleg is a kabátod, még minimum két-három réteg legyen alatta! Ez többek között azért is fontos, mert míg kint tombolnak a mínuszok, az irodában vagy a suliban jól befűtenek, és ha bent felmelegszel, elég kilépned újra a hidegbe, garantáltan sikerül megfáznod. Fontos még, hogy a kabátod legyen vastagon bélelt, és záródjon jól! Legjobb ilyenkor a zipzáras változat, így nem szökik be a hideg.

A garbók is extra védelmet nyújtanak, és most többféle divatos színben is kaphatóak a boltokban. Ha különösen fázós vagy, ne szégyellj a nadrágod alá plusz harisnyát venni! Egy vékony harisnya észrevétlen, ám mégis jó szolgálatot tud tenni.

Azt mondanunk sem kell, hogy a sapka-sál-kesztyű kombó ilyenkor kötelező! Most úgyis minden üzlet el van árasztva a különféle színű és fazonú kötött kiegészítőkkel, biztos te is megtalálod a neked leginkább megfelelőt.

Lábbelid pedig ilyenkor legyen vízálló! Legjobb a csizma, de bármilyen cipőt is választasz, ha fázik benne a lábad, vegyél bele egy talpbetétet, ami megvéd a felfázástól is.

Szöveg: Kertész Violetta

Fotó: Mango, Stradivarius

Kapcsolódó cikkek:

Hóban, fagyban praktikus ruhadarabok!

Puha és meleg kabátkörkép

Réteges öltözködés – ha kint hideg, bent meleg van

Címkék: elviselhetetlen hideg öltözködj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty