Készítsd el Christina Aguilera káprázatos sminkjét!

Christina Aguilera vagány és belevaló csaj, de a stílusérzéke néhanapján megkérdőjelezhető. Ám ezt a make-upot most annyira eltalálta, hogy mi is csak ámulunk: az énekesnő sminkje egyszerre kifinomult és extracsábos! Hódíts te is ebben a stílusban, mi megmutatjuk, hogyan!

Alapos alapozás

Készítsd fel a bőröd a selyemfényű ragyogásra! A hidratáló krém felvitele után várj néhány percet, majd hordd fel egyenletesen az alapozót! A legjobb, ha most nem folyékony, hanem krémes állagút használsz, amit speciális ecsettel vagy puha sminkszivaccsal oszlatsz el az arcodon. Utána jöhet a púderezés. Tedd mattá a bőröd, hogy jobban érvényesüljön majd szemhéjadon és arccsontodon a lágy csillogás!

Ragyogó, szexi szemek

Egész szemhéjadra vigyél fel selyemfényű, aranyszínű szemhéjpúdert vagy pigmentet! Válassz olyan ragyogó árnyalatot, ami nem üt el annyira a bőröd színétől, inkább akkor tűnik szembe, ha megcsillan rajta a fény! Ezután a szemöldökcsontod aljáig hordj fel egy néhány tónussal sötétebb, barnába hajló, szintén selymes fényű púdert! Dolgozz puha ecsettel, hogy minél egyenletesebb legyen a végeredmény! Oszlsd el a színeket egymáson úgy, hogy ne legyen éles a határvonal, mosd össze a két árnyalatot! Ha ezzel végeztél, akkor jöhet a fekete szemhéjtus a szempilláid tövébe. Húzd a vonalat egészen a belső szemzugtől a külsőig úgy, hogy középen legyen egy kicsit vastagabb, míg a szemzugok felé vékonyodjon! Óvatosan dolgozz vele, ügyelj arra, hogy ne remegjen meg a kezed, miközben felviszed! Ne satírozd a vonalat, mert most nem a füstös hatás a cél, hanem az egyenletes, határozott ív!
Tuti tipp a ehhez a sminkhez: Yves Saint Laurent ötrészes szemhéjpúder barna és arany árnyalatokban

Csábos pillák

Szempillád legyen fekete és minél hosszabb, és íveld őket felfelé! Használj szempillagöndörítőt, vagy tegyél fel néhány szuper műszempillát!

Csillogó orcák

Arccsontodon is köszönjön vissza szemsminked színe, vagyis válassz selyemfényű, aranyba hajló bronzosítót! Arra figyelj, hogy ne barnítsd be túlságosan az arcodat, épphogy csak egy leheletnyit tegyél fel belőle! Még jobb eredményt érsz el, ha pirosítód fölé pamacsolsz egy kis csillogó highlightert, ami gyönyörűen kiemeli orcáidat!

Buja ajkak

Hogy a végeredmény igazán dögös legyen, kenj ajkaidra piros rúzst vagy szájfényt! Kerüld azonban a rózsaszínes vagy a bordó árnyalatokat, a pirosnak válaszd most a kissé narancsos tónusát!

Szöveg: Berende Alexa

Kapcsolódó cikkek:

Téli trend: csábos műszempilla

Sminkelj úgy, mint Jessica Biel!

Varázsolj díva-sminket Anne Hathaway segítségével!

Még több

fashion_beauty