2009.01.14.@ 10.01

Alma vagy csepp alakú? Milyen formájú mellet szeretnél?

A női kebel a nőiesség legjellemzőbb szimbóluma. Éppen ezért a mellplasztika áll a toplista élén az esztétikai beavatkozások listáján. Bár ideálisnak nevezhető mellforma és nagyság nem létezik, mint ahogy a szépség is szubjektív fogalom, egy biztos: komoly önértékelési problémát és önbizalomzavart okozhat, ha valaki nem elégedett női adottságaival.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy zavaró szépséghibával nagyon nehéz kibékülni. Ha valaki nem tudja elfogadni a külsejét, az gátlásokkal küzd az élet szinte minden területén. Bár a szépség és az erotikus vonzerő nem feltétlenül a tökéletesnek hitt formán, mint inkább a nő önbizalmán múlik, egy plasztikai műtét még ezen is segíthet, hiszen az esztétikai beavatkozás nem csak a külsőnek, hanem a lelki békének is jót tesz. A kívánt eredmény elérése ugyanis elégedetté tesz, ami növeli a belső kisugárzást is.

Milyen formát válassz?

A mai trend a természetes hatás, de vannak olyan hölgyek is, akik az óriási „lufimellek” mellett döntenek. A plasztikai sebészek mindenesetre a természetes arányokra próbálják felhívni pácienseik figyelmét. Fontos, hogy a beültetett implantátum harmonikusan passzoljon a testalkathoz. Kétféle implantátum választható: anatómiai, melyet csepp alakúként is emlegetnek, illetve kerek, más néven alma formájú. A csepp formájút egyesek természetesebbnek tartják, mások szerint a kerek az igazi.

Az implantátum helye lehet a mirigy alatt vagy az izom alatt is. Az alma alakú implantátum inkább kisebb mellű hölgyek számára ajánlott, melyet az izom alá szoktak beültetni. Itt fixebb a helyzete, és mivel az izomzat leszorítja a felső szélét, ezáltal természetesebb formát is ad. Még egy előnye, hogy a bőr és az implantátum között egy plusz réteget képezve a szélét jobban elfedi, így szebb, fokozatosabb lesz az átmenet a dekoltázsban. A csepp, azaz anatómiai alakú implantátum kissé megereszkedett, vagy nagyobb mellű hölgyeknek javasolt, melynek beültetése az izom fölé kerül. Van lehetőség félig izom alatti és félig mirigy alatti beültetésre is. Ma a legkorszerűbbnek a Soft High Cohesin implantátum számít. Rendkívül jó a tapintása és egységes egészet alkot. Ez azt jelenti, hogy egy esetleges baleset következtében is egyben marad, sérülésekor sem veszélyezteti a szervezetet.

Dr. Falus György
Plasztikai sebész
www.drfalus.hu

Plasztikai sebészeti kérdésekben fordulj bizalommal szakértőnkhöz, Dr. Falus György plasztikai sebészhez!

Kapcsolódó cikkek:

Jégkocka és szilikon a vonzó mellekért – a plasztikai sebész ajánlja

Plasztikáztatnál? Itt vannak a legújabb trendek!

Formás keblek – plasztika nélkül

Címkék: alakú? álma! csepp formájú mellet milyen szeretnél? vagy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty