2009.01.29.@ 14.01

Díszítsd otthonodat természetesen!

A fa a legősibb és legelemibb anyag, ami otthonunkban fellelhető. Lássuk csak, a bútorokon, burkolatokon kívül mi mindenre jó még!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vannak, akik egyenesen az élet szimbólumaként tekintenek a fára. Az biztos, hogy van valami elemi erő abban, ha körbevesszük magunkat vele, hiszen a természetes anyagoktól él a tér. Ha a természetesség híve vagy, akkor mindenképpen érdemes beszerezned néhány fából készült kiegészítőt – kisebb-nagyobb szobrokat, díszeket, tálakat –, de az is jól mutat, ha a lakás meghatározó elemévé teszed a fát. Ezen kívül kedvedre kombinálhatod más anyagokkal is, attól függően, hogy milyen hatást szeretnél elérni. Ha nagyrészt világos színű fa kiegészítőkkel veszed körül magad, akkor az természetességet, könnyedséget és melegséget sugall, a sötét árnyalatú fatárgyak pedig komolyságot és elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonodnak.

Íme, néhány tipp, hogyan csempéssz egy kis természetet lakásodba:

Ébredés sötétben

Nem, nem a rövid nappalok átkára gondolunk! Hanem arra, milyen természetesen elegáns, ha a reggeli ébentálácán érkezik. Mindjárt szebben indul a nap, főleg, ha valaki még ágyba is hozza neked a finom falatokat!

A természet lágy ölén

Nincs hova tenni a nyárról megmaradt kültéri kellékeket? Vagy csak úgy feldobnád a lakást néhány szuper, természetes kiegészítővel? Alakíts ki egy sarkot, ahol télen is a kert melegét idézi a sok nád vagy bambusz!

Terítéken a fa

Nemcsak a vacsorától, hanem a tálalástól is el lesznek hűlve a vendégek, ha hagyományos porcelántányérok helyett kerti partit idéző fatányérokat és fából készült alátéteket teszel az asztalra. Még jobb lesz az összkép, hogyha még az evőeszközök is fából készülnek!

Forrás, fotó: www.otthon.hu – További hasznos tanácsokért látogass el az Otthon magazin weboldalára!

Kapcsolódó cikkek:

Így kávézz otthon!

Készíts magadnak álomgardróbot!

Így tedd otthonossá a hálószobád!

Címkék: díszítsd otthonodat természetesen!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty