2009.02.04.@ 12.02

Készítsd el Kate elegáns sminkjét!

Kate Winslet csak úgy ragyog A szabadság útjai című filmjének bemutatóján! Bár kétségtelen, hogy a gyönyörű színésznőnek mindig csodás kisugárzása volt, elegáns make-upja sokat dob a megjelenésén. Tetszik Kate sminkje? Másold le velünk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Matt alap

Először gondosan alapozd arcodat, a bőrhibákat és a szem alatti karikákat pedig tüntesd el egy kis korrektor segítségével. Ha készen vagy ezzel a művelettel, akkor púderezd arcodat, hogy szép matt legyen a végeredmény! Ha mégis szeretnél egy kis csillogást, akkor az arccsonttól a szemöldökcsontig vigyél fel egy kis csillámos highlightert!

Csábos szemek

Ennél a make-upnál nagyon nőies a szemsmink: alapszínnek csak egy kevés halvány, a bőr színéhez közelítő bézs árnyalatot tegyél fel egészen a szemöldökig és az alsó szemhéjhoz, majd jöhet a lényeg! Árnyékolónak a felső szemhéj alsó részét satírozd egészen sötét szürkével, ami lehet csillámmal dúsított is. Szintén sötétszürke vagy fekete szemceruzával húzd ki az alsó szemhéjadat pont a szempilla tövében! A vonal ne legyen nagyon éles, inkább egy kicsit „maszatosabb” hatású, de mindenképpen diszkrét!

Kunkorodó szempillák

Szempilláidat spirálozd több rétegben feketével, de előtte használj szempillagöndörítőt, ami a tekintetedet egyenesen kinyitja! Az alsó szempillákat azonban most nem kell kifestened.

Napbarnított arc

Ha illik az arcszínedhez, akkor pirosítóból használj pirosas-barnás árnyalatot az arccsontodon, ami még elegánsabbá és egészségesebbé teszi megjelenésedet! A pírt teheted a highlighter fölé is, akkor enyhén csillogni fog az arcod a megfelelő helyeken.

Lágy ajkak

Ajkaidat lágyan húzd ki barnás-narancsos szájkontúr-ceruzával, majd tegyél fel egy kis narancsba hajló, áttetsző, csillogó szájfényt a tökéletes végeredmény érdekében!

Szöveg: Berende Alexa

Kapcsolódó cikkek:

Télen is szexin: fagyos szépség

Sminkiskola: a varázslatos szempillák titka

Sminkiskola: púderezz, bronzosíts, pirosíts!

Címkék: elegáns kate készítsd sminkjét!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty