A világ legértékesebb keleti illatszere Magyarországon!

Új illat született a művészi parfümök iránt érdeklődő nők számára. A csúcsminőségű összetevőkből készült Jubilationt az Amouage parfümház huszonötödik évfordulójára alkották, hogy elkápráztassa az embereket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Amouage parfümház alkotásai még tőlünk nyugatabbra is igazi kuriózumnak számítanak, a londoni Harrods-ban egyes termékeit csak rendelésre szállítják. Az Amouage az ultraluxus szinonimája: a legnagyobb élő parfümmesterek szabad kezet kapva a Kelet kincseiből – így a legdrágább ezüsttömjénből és a világ legritkább rózsafajtájából, az ománi hegyekben növő sziklarózsából – készítették a legelőkelőbb parfümöket.

Az Amouage már negyed évszázada működik, és erre az évfordulóra jelent meg a Jubilation, mely újra a figyelem középpontjába helyezte a parfümházat. A női és férfi Jubilationt az éjszakai Hold földöntúli szépsége és titokzatossága ihlette – számos szakértő az elmúlt évek legnagyszerűbb parfümjeit tiszteli bennük.

Itt tudsz hozzájutni: az Amouage luxus illatszerei (Gold, Jubilation, Dia, Lyric, Attar) Magyarországon kizárólag a NEROLI parfümbutikban (Budapest, V. ker, Vitkovics Mihály u. 10.) és a NEROLI online butikban (www.parfumneroli.hu) vásárolhatók meg.

Kapcsolódó cikkek:

A szexi énekesnő parfümöt dob a piacra!

Téli trend: a legjobb újdonságok a kozmetikai piacon

Érezd Toszkána illatát!

Címkék: illatszere keleti legértékesebb magyarországon világ

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty