2009.02.13.@ 08.02

Utazz stílusosan Jessica táskáival!

Jessica Simpson úgy döntött, bővíti saját nevével fémjelzett divatholmijai listáját: ruhái, fehérneműi, ékszerei és cipői mellett ősztől már utazótáskáit is beszerezheted!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Úgy tűnik, az énekesnő vállalkozó kedvére nincs negatív hatással a gazdasági válság – Jessica Simpson divatbirodalma ugyanis hamarosan bővül. A sztár 2009 őszén szeretné piacra dobni utazótáskákból és diplomatatáskákból álló kollekcióját, mely a legváltozatosabb stílusú darabokból áll majd.

A táskák bőrből, vászonból és nylonból készülnek, és a Jessica Simpson Collection márkanév alatt kerülnek a boltok polcaiba – vélhetően először az Egyesült Államokban.

Bár az énekesnő ruhái, fehérneműi, cipői és ékszerei is népszerűek, az utazótáskák kedvező fogadtatására egyelőre nem mernénk nagy összegekben fogadni. Egyrészt Jessica legnagyobb rajongóinak is kevesebb lesz a pénze a globális gazdasági válság miatt, másrészt a szőke sztárt az elmúlt időszakban sok negatív kritika érte: nagyon meghízott, és állítólag megcsalta a pasija is.

Ezek a szóbeszédek pedig nem biztos, hogy előrelendítik az énekesnő szakmai terveit, bár mi drukkolunk, hogy Jessica tervezőként igazán sikeres lehessen!

Szöveg: Balogh Mia

Kapcsolódó cikkek:

 A szőke szépség meghízott és megcsalták!

Jessica rálelt az igaz szerelemre

Jessica Simpson verekedést szított

Jessica Simpson szerelmei

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty