2009.02.24.@ 10.02

Tavaszi trend: sikkes kiegészítők szezonja

Idén tavasszal nem létezik túl nagy ékszer: minden divatos, ami hatalmas méretű és feltűnő, a trendi élénk színek pedig még látványosabbá teszik ezeket a kiegészítőket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmas medálok, nagy kövek és óriási, színes felületek jellemzik a 2009-es ékszertrendet. A meghökkentő formák, a különböző színek keverése egy kiegészítőn belül, a virág-, a szív- és az állatminták mind nagyon divatosak lesznek idén tavasszal, de a csavart formákkal sem lőhetsz mellé! A strasszkövek most elsősorban nem átlátszóak, hanem élénk, feltűnő árnyalatokban tündökölnek: a pink, a fekete, a kék és a lila kis kövek csak úgy ragyognak majd a tavaszi napsütésben! Reneszánszát éli a citrom– és a narancssárga, de az aranyszín se szorul háttérbe. Anyagok közül pedig a fémen és a fán kívül a természetes anyagok kerülnek előtérbe, például a korall, a kagyló és a finom bőrrel borított ékszerek.

A nagy nyaklácmedálok mellett pedig most minden ultrasikkes, amin lóg valami kis dísz. Választhatsz például olyan gyűrűt, amin színes strasszokból kirakott szivecske himbálózik, vagy egy karkötőt, amin különböző alakú díszek vagy más-más színű kövek lógnak. Ha követni akarod a trendet, akkor pedig mindenképpen szerezz be egy-két hatalmas, vastag karkötőt is, amit akár akár egymás fölé pakolva is hordhatsz a karodon!

Szöveg: Berende Alexa

Fotó: Miss Selfridge, Giles for Evoke, Dune, Made, 3.1 Phillip Lim, Accessorize, Hobbs, Kenneth Jay Lane

Kapcsolódó cikkek:

Idén is hódít a szafari stílus!

Legyél az éjszaka királynője talpig feketében!

Tavaszi trend: rikító színkavalkád

Visszatérnek az óriáskarkötők!

Tavaszi trend: metál ragyogás

Címkék: kiegészítők sikkes szezonja tavaszi trend

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty