2009.03.02.@ 14.03

Együtt tervez Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda és Horváth Éva!

Dukai Regina matyó motívumokkal és bőrrel, Bódi Sylvi Pink Lady-ként, Zimány Linda Catwoman-ként hódít, Horváth Éva pedig bikini kollekcióval jelentkezik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már lassan két éve hódítanak hazánkban a címlaplányok, azaz a Covergirls. A lányok egy neves tervező segítségével, Jagasics V. Csonka Hedviggel saját ruhakollekciót dolgoztak ki, ők alakítják ki szezonról szezonra a Sugarbird stílust, választják ki az aktuális kollekció színeit, vonalait és ők határozzák meg a márka alapvető divatjegyeit. 2009-ben egy újabb szépség, Horváth Éva is ruhatervezőnek állt, a gyönyörű műsorvezető csatlakozott a Sugarbird lányokhoz, így akárcsak Bódi Sylvi, Dukai Regina vagy Zimány Linda, Éva is saját ruhakollekcióval jelentkezik. A címlaplányok, azaz a Covergirls idei célja, hogy divatba hozzák a „magyart”, így mindannyiuk 2009-es kollekciójában megtalálhatóak a magyaros elemek.

Bódi Sylvi:
„Az idei kollekciómban is a csipke és a szatén dominál, de idén kicsit merészebben használtunk színeket. Ahogy a 2009-es naptáram is a pinup jegyében készült, most a ruháim is ezt a vonalat képviselik majd, lesznek viszont olyan polók is, amin pl. az én arcom lesz, mert ezekből tavaly csak párat készítettünk, de nagyon nagy sikere lett.” – mondta Bódi Sylvi.

Dukai Regina:
„Az én kollekciómban idén is maradnak a csíkos és masnis elemek, valamint a letisztult formák hiszen ezeket én magam is nagyon szívesen viselem. 2009-ben azonban a nagyon sportos ruháimat felváltja a kicsit csinosabb, nőisesebb vonal. Idén teljesen beleszerettem a bőr ruhákba, azoknak az anyagába és illatába, ezért a kollekciómban is visszatérnek a bőr elemek. Azonnal elkapkodták például a bőrhatású szabadidőruháinkat, így azokkal ismét kijövünk, méghozzá három színban, fehérben, feketében és pinkben is.”

Zimány Linda:
„Egyszerre dögös, csajos és sportos a kollekció minden darabja. Nagyon komplex, így mindenki megtalálja azt a darabot, ami igazán közel áll hozzá. A legújabb felsőimen egy macskanő alak látható fekete, fehér és ezüst színben. Nagy örömömre jönnek a tavaszi, nyári színek is. Újdonság, hogy most úgy állítottuk össze a kollekcióinkat, hogy Sylvi, Regina és az én ruháim jól kombinálhatóak legyenek egymással.”

Horváth Éva:
„Nagyon örültem a felkérésnek, annak pedig különösen, hogy fürdőruhák tervezésében vehettem részt, hiszen otthon nekem is 3 fiók van tele velük. Igyekeztünk kielégíteni azokat az igényeket, amelykre mi magunk is évek óta vágyunk. Így ugyanaz a fürdőruha-típus kapható lesz kétrészesben, egyrészesben, lesz sportos és nőiesebb verziója, lesz franciabugyi, háromszög alakú melltartó és ami a legfontosabb, mindenhez készül egy strandruha is.

A katalógus hamarosan elkészül, de a plakátfotózásra már modellt álltak a világhírű Tombor Zoltán fotósnak.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty