2009.03.02.@ 14.03

Trendi formák és fazonok tavaszra

Feltérképeztük, kiválogattuk, összegeztük és most közreadjuk, melyek lesznek a 2009-es tavaszi–nyári szezon legmenőbb fazonjait, formáit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vállald be!

A vállak terén nagy változások mennek végbe az új szezonban. Ne vedd félvállról a dolgot, viselj inkább félvállú felsőt vagy ruhát! Reneszánszukat élik a 80-as évek válltömései, a kerek, puffos vagy a hegyes, szögletes vállak is. Ha egyik megoldás sem jön be, maradj a pánt nélküli kisruháknál!

Így kombináld: 

A kerek, puffos váll a finomabb, érzékenyebb nőkhöz illik. A szögletes, hegyes váll pedig a vagány csajoknak áll jobban. A széles vállat és a keskeny csípőt, azaz a fordítottháromszög-sziluettet még jobban kiemelheted, ha szűk nadrágot vagy ceruzaszoknyát viselsz az adott darabhoz, vagy ha egy övvel húzod össze a ruhát a derekadon. A pánt nélküli ruhák legtrendibb változatai, amelyek a derékvonal alatt valamilyen szabászati különlegességet mutatnak, izgalmas berakásokkal, hajtásokkal, húzásokkal.

Kinek áll jól?

Ne görnyedj a divat súlya alatt! Gondolj arra, hogy magabiztos és szexi vagy. Ugye, hogy másképp tartod magad? A széles vállat csak akkor vállald be, ha viselni is tudod. Nincs is lehangolóbb látvány egy előre- vagy hátracsúszó válltömésnél.

A cikk folytatásáért katt ide!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty