2009.03.17.@ 14.03

Káprázatos virágtrend tavaszra!

Mindannyian ismerünk ruhatrendeket, sminktrendeket, időről időre mi is megörvendeztetünk titeket ilyen ötletekkel, hírekkel, most azonban itt az ideje, hogy kicsit tágabb környezetünket is divatossá tegyük! A Holland Virágiroda 2009-re megalkotta az aktuális virágtrendet. Megismertetünk téged néhány ötlettel, amivel feldobhatod a lakásodat, esetleg kicsit szürke munkahelyedet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Légy kreatív!

Manapság már kevésbé fontos, hogy valami elegáns és fényűző legyen mindennapjainkban, sokkal inkább teret engedhetünk a saját fantáziánknak, egyéniségünknek. Itt az ideje, hogy szakítsunk a hagyományokkal! Fogj össze pár szál tulipánt, vagy hagymájával együtt helyezd csupán egy egyszerű pohárba, köss rá egy szalagot, és már kész is az egyik szobád dísze!

Színek kavalkádja

A természetes anyagok egyre inkább főszerepet kapnak életünkben. Elsősorban az élő növények használata különösen fontos: a virágok és a növények különleges környezetet teremtenek, és növekedésükkel biztosítják a lakás folyamatos változását. Nem kell csupán egy színben gondolkoznod, jó hatással lehet a te kedvedre is, ha sok színes, ám ízléses kompozíciót állítasz össze. Ha mégis úgy döntenél, hogy szeretnél valami egységet kialakítani, akkor dobd fel egy-egy szalaggal a megálmodott virágdekorációt!

Mibe is tegyem?

Újdonság, hogy a kaspók és vázák használata sem feltétlenül szükséges. Gyakorlatilag bármilyen napi használati tárgy megteszi, a lényeg, hogy egyéniséget adjon a „művednek”! Fogj egy átlátszó poharat, vagy akár egy sima fehér bögrét, és helyezd abba a virágokat. Ha szeretsz, és kicsit tudsz is kézműveskedni, akkor irány egy hobbibolt, ahol beszerezhetsz üveg, illetve kerámiafestéket, és ezzel díszítheted a már megunt tányérkáidat, amelyek aztán tökéletes tárolói lesznek virágjaidnak!

Virágok garmadája

Persze most még nem feltétlenül a tavaszra hajaz az időjárás, de rövidesen annak is eljön az ideje. És akkor aztán elárasztják a szebbnél szebb virágok az árusokat. Válogass a tulipán, a nárcisz, a jácint, a kockás liliom, vagy akár a boglárka közt!

Cosmo-tipp: Már most is feldobhatod a kedved egy színes virágcsokorral. Vásárolj pár szál, különböző típusú virágot munkából hazafele menet, és helyezd el őket a lakás különböző pontjain! Meglátod, mindjárt jobban érzed majd magad a bőrödben még a szürke hétköznapokon is!

Szöveg: Kis Adri

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Díszítsd otthonodat télűző virágcsokrokkal!

Dobjuk fel narancsszínnel a lakást!

Díszítsd otthonodat természetesen!

Készíts magadnak álomgardróbot!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty