2009.03.24.@ 14.03

Hangulatvarázslók a hálószobában

Jó kikapcsolódni. Nagyon kell a csendes, kellemes tér, ahol feltöltődhetünk újra energiával. Fordítsunk különös gondot hálószobánk kialakítására! Ötletes tárolással, a színek és a fények hatását, hangulatát is figyelembe véve, könnyen varázsolhatunk belőle különleges világot, egy rejtekhelyet, ami csak a mienk, ahol képesek vagyunk átadni magunkat a pihenés vagy az intim együttlét örömeinek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sok múlik azon, milyen szempontok szerint válogatjuk össze a helyiség berendezését és a megfelelő kiegészítőket. Kezdjük a nélkülözhetetlen daraboknál! Egyetlen hálószobából sem hiányozhat az ágy, az éjjeliszekrény, vagy az azt helyettesítő kisbútor, és sok otthonban kerül a hálóba a ruhásszekrény, egy komód, esetleg a tévéállvány. Minden apróságot ezekhez, illetve a függöny, a szőnyeg és a falak színéhez, stílusához kell hangolnunk.

Keleti kényelem
Az ezüstös környezetben kényeztet a forró tea, elringat a szép mécsestartókba helyezett kövirózsa látványa.

Sejtelmes selymek
Meghitt együttlétre hívogat egy keleti hatású fekhely: lágy selymekkel, csillogó apróságokkal, mécsesekkel és egy marék üveggyönggyel glamúrossá tehetjük a helyszínt.

Szemérmesen
Nem kell minden szükséges kelléknek szem előtt lenni egy hálószobában. Nagyobb dobozokba rejtve tarthatunk takarót, pár újságot, az éppen aktuális regényt. A kisebbekre tehetjük a karórát, az ékszereket.

Részletkérdés
Sok múlik a kiegészítőkön. A gyöngyözött papucs, a különleges függönyelkötő bojtok és a pislákoló fények máris hangulatot teremtenek.

Emlékcsillámok
Varázslatosak lehetnek a flitterek, hímzések. Válogassunk eszerint a párnákat, sőt, az ágytakarót is.

Harmónia
Figyeljünk a berendezés színeinek harmóniájára, ez különösen sokat jelent a pihenés vagy meghittség szempontjából. A bordó, a kék árnyalatai, és mélyzöldek, a bézs, a barnák megnyugtatnak, lazító hatásúak.

Forrás, fotó: www.otthon.hu – További hasznos tanácsokért látogass el az Otthon magazin weboldalára!

Kapcsolódó cikkek:

Csipkézd ki!

Dobjuk fel narancsszínnel a lakást!

Díszítsd otthonodat természetesen!

Készíts magadnak álomgardróbot!

Így tedd otthonossá a hálószobád!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty