2009.04.02.@ 17.04

Tavaszi Divathetek az Arena Plázában!

Március 27-én kezdetét vette az Arena Plaza Tavaszi Divathetek rendezvénysorozata. A nyitónapon egy szakmai beszélgetést, valamint fergeteges divatshow-t tekinthetett meg a nagyérdemű. Ne ess kétségbe, ha lemaradtál, mi ugyanis elmentünk, és jól megnéztünk neked mindent!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Péntek délután 15 óra körül már kezdtek az érdeklődök gyülekezni a bevásárlóközpont emeletén, a színpadon ugyanis egy beszélgetés szem- és fültanúja lehettet minden arra járó. A diskurzus „Trendspotting válság idején” címmel futott, melynek során Lakatos Márk stylist elmélkedett meghívott vendégeivel, Liluval, Szabó Patríciával, Réz Andrással, és Fabricius Gáborral arról, hogy milyen hatással van a gazdasági helyzet a divatkultúrára. A trendszakértők kiemelték, hogy egy ilyen válság esetén is figyelmet kell fordítani a ruhák megvásárlásánál a minőségre, még akkor is, ha csak 1-2 ruhadarabbal tudjuk bővíteni a gardróbunkat. Lakatos Márk pedig kimondottan arra hívta fel a magyar nők figyelmét, hogy bátran viseljenek olyan jellegű ruhákat, amelyek hazánkra jellemző motívumokat hordoznak.

A beszélgetést követően elkezdődött a fergeteges, több felvonásos divatshow, amely 18 vezető divatmárka legújabb darabjait mutatta be. Volt itt minden a pöttyöstől, a tengerész stíluson át, a harsány színekig. Folytatódik a már ősszel elindult trend, miszerint emeljük ki a derekunkat, amit megtehetünk vastag vagy éppen vékony övekkel, amelyek szintén rengeteg színben, és formában pompáznak. Nem csak a színek és minták kavalkádjával találkozhatunk idén nyáron és tavasszal, hanem a méretekkel is túlzásokba eshetünk: nem baj, ha minél nagyobb táskákat, vagy napszemüvegeket szerzel be. Újra hódít a maxiruha, persze minél nagyobb és színesebb mintákkal. És ahogy már mi is beszámoltunk róla: háremgatyára fel, ugyanis tavasszal abban lehetsz igazán trendi!

Ha esetleg a premierről lemaradtál, akkor se szomorkodj, ugyanis az elkövetkezendő napokban még megtekintheted a legújabb darabokat a bevásárlóközpontban:
Április 3. péntek 16.00-18.00
Április 4., 5. szombat, vasárnap 11.00-17.00 több alkalommal is

És ha még mindez nem lenne elég, akkor nézelődj a www.arenaplaza.hu/divathetek oldalon, ahol játékokkal is találkozhatsz, melyek különleges nyereményekkel kecsegtetnek.

Szöveg: Kis Adri

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty