2009.04.06.@ 17.04

Eladó Carrie menyasszonyi ruhája!

Bizony, most akár te is Carrie ruhájában mondhatod ki a boldogító igent! Ehhez már csak némi szerencsére, és egy olyan pasira lesz szükséged, akinek a pénztárcája is Mr. Big…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha arról álmodoztál, hogy Carrie menyasszonyi ruhájába bújva állsz oltár elé, amit a Szex és New York filmváltozatában Vivenne Westwood tervezett, akkor van egy jó hírünk számodra: álmod most valósággá válhat! Ehhez tizenötezer dollárt kell összegyűjtened, ami most nagyjából 3 250 000 Ft. Ha szerencséd van, ez persze nem téma: vagy neked van már a számládon ez az összeg, vagy még jobb esetben a párod az, aki nem sajnálja a zöldhasúakat, hogy valóra váltsa az álmod.A borsos árban egyébként benne van egy londoni ruhaigazítás költsége is, melyet a világhírű divattervezőnő csapata végez.

De nemcsak a ruha ára lehet a probléma: a modellt a világon összesen tíz üzletben lehet csak megvásárolni. Ebből három az Egyesült Államokban található, és egyikük a charlotte-i Hayden Olivia Bridal. Carrie ruhájának néhány hasonmását egyébként már decemberben meg lehetett venni: a Net-A-Porter nevű internetes oldalon néhány óra leforgása alatt az utolsóig elkapkodták a drága menyasszonyi ruhákat!

Szöveg: Balogh Mia

Kapcsolódó cikkek:

Carrie Bradshaw kismama lesz?

Louis Vuitton a Szex és New Yorkban

Kulisszatitkok a Szex és New Yorkból

Carrie és Mr. Big összejöttek a forgatáson?

Divat.lap.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty